Takknemlig overrasket..

God ettermiddag der ute 🙂

Først og fremst vil jeg nå dele, at jernbanefrua?s blogg nå også er å finne på Facebook. Søk på jernbanefrua så finner du siden på et «svuusj» der vil jeg dele innleggene, og muligens litt annet også?! He he.

Noe annet jeg også fant, da når jeg selv søkte etter bloggens side der inne, var at forfatterinnen av «Jordmor I Nidaros» i mårres delte min omtale av boken på sin forfatterside.

Omtalen kan du, om du vil lese HER….

Det var utrolig overraskende, men veldig veldig koselig å se. At omtalen min ble godt tatt i mot av henne, og andre som gjennom den siden fant omtalen. Tusen tusen takk for alle fine ord ❤

Litt reklame for meg selv må jo også være lov?! Jeg er som nå kjent veldig glad i å lese, og jeg skriver mer enn gjerne om det jeg leser. Alt som er eller skulle bli ønskelig at jeg leser, det leses – og skrives om her inne. Tirsdager og eller torsdager.

At jeg setter terningkast 5 på en del, er rett og slett fordi terningen jo ikke går lengre enn til 6, så det er veldig greit å ha noe å «gå på» syns jeg.

Hittil i dag har Ludvik og jeg gått en fin tur, og jeg fortsatte med å tråkke ute på terrassen her.

Om jeg var på leit etter ytterst svake vårtegn – eller hva det nå var vet jeg ikke selv en gang. Mulig det også var for å holde varmen?! Det er da så kaldt om dagen. Men en liten «Onkel Skrue» runding ble det ut av det.

Siden denne bloggen enda er ganske fersk, så fortsetter jeg i morgen, torsdag – med å dele noen ord om en bok jeg skrev litt om på den tidligere bloggen her inne. Jeg må rett og slett lese meg opp til å skrive nye omtaler her inne 🙂

Ingen vits å følge den tidligere bloggen altså, deler kun derifra, til jeg har lest meg opp nok til å skrive nye omtaler her! Jeg er allerede i gang med neste bok, leser innimellom mine sidespor av andre ting..

Lik gjerne Facebook siden til bloggen, og eller del den med den eller de som kunne sette pris på skriveriene mine 🙂 Bloggen har også som før nevnt et snapchat adresse som sprer om seg av glede og humør. Jernbanefrua der også.

Nå skal denne frua sette seg ned med en aldeles nydelig og hjemmesnekra middag. Kylling wok, i all enkel og sunnhetens navn 🙂

Ha en fortsatt herlig ettermiddag så lenge.

Jernbanefrua..

som spiser litt før sulten tukler til med mitt humøøør 😉

#bladkompaniet #serieromaner #bok #blogg

20 kommentarer om “Takknemlig overrasket..

  1. Så artig at man kan finne deg på sosiale medier, skal sjekke det ut! 🙂 Ha en fin kveld videre!
    BTW du kan slette den andre kommentaren, tror jeg skrev den på feil innlegg…

    Liker

Kommentarer er stengt.