Moonshine sunshine…

Og da snakker jeg ikke om drikkevarer. Men været 🙂

Etter litt teknisk krøll med blogg appen, via kosmos og oven nå på mårrakvisten -så tror jeg kanskje det nå er fiksa fra nettets side?! Lov å håpe. Som du sikkert har lagt merke til så hender det at jeg jeg skriver gjennom appen. Nå mista jeg visst et innlegg som var lagret der også. Men men.

I går kveld var det ordentlig fint ute, djevelsk kaldt, umulig å føre en vettug samtale mens vi gikk der å knatra med føtter og labber i snøen. Men jeg tror ikke det var helt mørkt over her i natt. Månen lyste veldig fint opp.

Men nå er en ny dag i gang, og for et påskevær vi har i dag. Sola skinner fra klar himmel. Fortsatt fryktelig kaldt. Får tru jeg greier å tømme kaffekoppen litt før i dag. I går glemte jeg den, og et par timer seinere, når jeg leita etter koppen min. Ja da var det bokstavelig talt iskaffe 😉

Helt herlig ute nå. De som har vinterferie rundt her nå, de har sikkert reist bort. Ha ha ha. Men her hjemme kan det altså meldes om herlig sol.

Gemalen har akkurat lagt ut på sin ferd ned mot sistetur, og Ludvik og jeg prøver å kose oss i sola. Skulle tru jeg egentlig trenger votter på akkurat nå, men de ligger inne – og jeg gidder rett og slett ikke løfte på baken for å gå inn å hente dem. Mulig jeg må etter hvert men 😉

Litt seinere i dag skal du, om du vil få lese noen ord om en bok jeg leste tidligere i vinter – og som jeg skrev om på den andre bloggen. Ingen vits i å følge den andre bloggen, melker bare ut de fine omtalene som ble lagt ut der, mens jeg leser meg opp til å dele nye her 🙂

Likte du bøkene om «Lou» (Et helt halvt år og de to etter) så vil du like denne her også tror jeg. En annen forfatterinne, og en annen historie – men sjangeren og varmen er den samme. En herlig bok. Trist, men veldig veldig fin.

Enda seinere i dag kommer et lite «kvad» et spørsmål jeg har fått skal omsettes i et lite skriv.

Til da. Lag deg en fin dag. I eller utenfor sola 🙂

Jernbanefrua..

som nyter sol med kalde fingre.

4 kommentarer om “Moonshine sunshine…

  1. Nydelige bilder både av måne og sol…Artig med «regnbua»som kommer frem på solbildene.. 🙂 Har lest Et helt halvt år og likte den godt..leser nok de andre om Lou etter hvert..:) Ikke tida for iskaffe nå da..hehe..

    Liker

  2. annebe: Ja motivene gjør seg nesten selv om dagen =) Veldig pent vær her i dag, og det nytes til det fulle =) Nei jeg rakk å drikke kaffen i dag, så slapp isklump. He he. Du er ferdig med den ja, fine bøker det der, skal lese den siste til påske som nevnt, klør etter å lese den, men lovet med selv at den skal jeg kose meg med påskeuka =)

    Liker

Kommentarer er stengt.