Sammen til det siste.

Denne boka leste jeg tidligere i vinter,
og den sitter enda i meg – om jeg kan si det sånn.

En helt herlig bok, men en veldig trist slutt. Noe man fort blir klar over når men begynner å lese den. For deg som likte triologien om «Lou» – Et helt halvt år og dens to etterfølgere, så kan jeg med hånda trygt over hjertet si at jeg nok tror du vil like denne også. Ligger an til en tørkerull eller halvannen, men akk så fin. Så ærlig, så varm. Forfatterinnen vet hva hun skriver om. For den som har opplevd litt av hvert gjennom livet så er dette en innertier. Det er ikke mange bøker jeg gir terningkast 6, men denne er en av de. En liste over mine terning kast 6 vil komme etter hvert, men syns det ar verdt å nevne at jeg likte denne godt!

Jeg liker veldig godt bøker som har en noenlunde realistisk og virkelighetsnær vinkling. Bøker som like gjerne kunne vært en sann historie, og som har et helt allminnelig innhold uten for mange urealistiske faktorer! Skulle handlingen foregå ved at to stykker møtes og forelsker seg på månen ,lager sin egen verden der oppe hvor de ser ned på oss og flirer over en pose M&M, så er ikke det helt innertier hos meg. Men jeg skjønner jo og at jeg er litt sammensatt på dette området også, for jeg er en ihuga fan av «Stephenie Meyer» og «J.R.R Tolkien«
Sagaen «Twilight» vil vel demre for noen, helt supre bøker som jeg liker veldig godt. Vampyrer har liksom alltid hatt en liten stjerne hos meg. Og Tolkiens verden er fantastisk. Om ikke du var klar over det – så innehar Tolkiens bøker mye historier fra virkeligheten. Helt sant, de er bare vridd litt, og snudd om til å passe inn i hans oppfatning.


Ja ja, noe har vi vel alle av den slags. Men tilbake til dagens anbefaling =) Siden jeg enda ikke får til å dele en link pent her inne, har noen tips så mottas de med den største takk. Prøvd det meste på den knappen her oppe, men linken endrer seg aldri til noe annet enn det den er – en lang kjedelig link. Litt dumt når det går så fint via blogg appen. Men bær over med det og meg.

Vil du lese mine, den gangen foreløpige ord om «Sammen til det siste» så kan du gjøre det her:
http://lykkeboet.blogg.no/1515403345_sammen_til_det_siste.html

Håper du liker den, om ikke alt for lenge skal jeg skrive noen ord om enda en i denne «gaten» ikke begynt å lese den enda, men ut i fra omslaget tror jeg den er i samme kategori =) Så liker du gode bøker i samme sjanger som meg – så kan vi få noen veldig fine bok samtaler utover..

Kos deg videre i torsdagen.

Jernbanefrua..

 

#Gyldendal #bok #lese     

 

 

6 kommentarer om “Sammen til det siste.

Kommentarer er stengt.