Damene først…

Etter en ny fin natt i måneskinn lyser fredagen over oss. Håper du har en fin start på din dag? 🙂

Fredagen her startet nesten som «vanlig»

Som mange her vet har jeg på klokka hver eneste dag, liker å tru at kroppen min vil like en rutine eller to. Så prøver å gi den det etter mange år i skiftarbeid selv – da uten rutiner.

Så klokka ringte, den ligger fortsatt ute i gangen. Den bråker. Jeg har ikke noe lyst til å stå opp å slå den av?! Neiggu om jeg det har. Dyna er god og varm. Mye mer fristende å snu seg rundt å dra teppet gooodt over øra, så jeg prøver. Funker godt også, hvert fall de sekundene før gemalen også er pålogga verden.

Den klokka vekker jo alle den, snøvler jeg. Er det ikke derfor du har satt’n på da?! Hvisker gemalen.

Du kjenner vel garantert følelsen, når klokka uuuuler, og en faktisk trur på at en kan overdøve udyret og sove videre, bare noen minutter?! Gemalen begynner å bli smått lei tror jeg. Det har gått et par minutter, udyret uler enda, og Ludvik begynner så smått å tro at det er mårran han også.

Så så… Opp å hopp. Gemalen prøver å være både lystig og vittig. Damene først kvitrer mårrafuggeln 😉

Javel ja. Er vi der nå. Hvor mange er deg er foresten?! Har jeg økt?! Ha ha. Ja ja, får ta det til meg fra gemalen han er. Greier ikke helt å ta det like oppvartende som det kan være ment. Men fikk stengt klokka og satt på kaffen. Å så fort jeg var på beina – så spratt gemalen opp og fyrte opp i ovnen, nesten før meg. Trallallaaalalalala. He he.

Sola skinner ikke enda, litt usikker på om jeg får se den i dag – men gradestokken er litt, litt hyggeligere. Håper det nå kan snu om. Sola må gjerne bli værende, men send noen milde smilegrader da 😉

Det jeg er motivert for er å ha en fin fredag. Gemalen skal på nok en sistetur, den siste for denna runden 🙂 Ludvik og jeg skal suse rundt oss sjøl, men kanskje også få gjort no produktivt som du kan lese om seinere 🙂

I denna kulda har det blitt litt dårligere med utagerende innlegg med humoristisk drive her inne, vært for kaldt for toppetasjen til å være kreativ og virksom samtidig. Rett og slett. Men det vil snu igjen 😉 Er slettes ikke engstelig for det. Håper ikke du er det heller?! Nok på lager som bare venter på å få slippe fri 🙂

I ettermiddag blir en ode servert her inne, til hvem eller hva får du nesten se etter. Men jeg håper flere kan være enige, de dette treffer hvert fall 🙂

Lag deg en herlig fredag så lenge.

Jernbanefrua..

– som er bittelitt trøtt enda. Jo, faktisk 🙂

12 kommentarer om “Damene først…

Kommentarer er stengt.