En slags ode til sims..

Etter alle disse år fortjenes noen ord,
vi har tuslet sammen du og jeg –
langs livets middelvei.
Selv om jeg har blitt «stor»,
så spiller jeg og bor.
I så mange rare hus,
og i en lykkerus
😉

 

Jeg er en veteran innen The Sims, det må jeg vel nesten få si. Jeg begynte å spille det en vinterdag mellom 2001/2002. Tror vi hadde bikket 2002, men der kan jeg huske litt feil. Uansett blir det noen år, og som vil si at jeg har vært igjennom hele The Sims, 2, 3, og nå 4.. Jada, jeg spiller nok en del innimellom enda =)
Selv etter noe over 16 ÅR!

Det er det eneste pc spillet jeg noensinne har hengt meg opp i. Da jeg begynte satt jeg på en skolebenk, og spillet ble et herlig avbrekk mellom bøker og regnskapsark. Så ble det et fritidssyssel etter jobb, godt å ha noe å koble helt av med. Siden har det fått være det, et slags pauserom. Der kan jeg bygge hus akkurat som jeg vil, ingen kan komme å si at det er en eneste meter for nære noe som helst. Begynner det å brenne, så står dem bare rundt flammene i ring å hopper å skriker allikevel 😉

Sammen har vi forandret oss mye opp igjennom årene, du har fått bedre grafikk, mens jeg muligens har fått noe dårligere. Jammen har vi vært med på mye, i starten var det veldig enkelt å slippe løs sine djevelske sider. Var så lett å lage ekte kirkegårder og fylle på med sjeler da gitt, i «Macin`Magic» dukket det opp litt skumlere scener som understreket verdien av de kirkegårdene. (ondskapsfull latter)

Da The Sims 2 kom i 2004 var jeg nesten i ekstase, jeg var nok en av de aller første i landet her som kjøpte det. Klokken 10:01 betalte jeg i butikken på Lillestrøm Torg. Fan sa du?! Alt var så mye bedre, og ikke minst uvant, men da utvidelsespakken «Livets Skole» kom ut satt jeg pal. Det er og blir den beste utvidelsespakken hittil syns jeg. Mellom The Sims 2 og 3 rakk jeg jammen å møte gemalen også, eller om det var han som møtte meg. Hmm.. Uansett kom The Sims 3 ut i 2009, og jeg husker jeg savnet den skole pakken, men grafikken var bedre, så jeg kom over det….nesten…

The Sims 4 kom ut i 2014, og selv om grafikken blir bedre og bedre, så mangles den pakka altså.. Kjenner det på meg. he he he…

Sånn det kan ligge an, hvis de fortsetter å følge sin egen løype så kommer vel The Sims 5 om halvannet år. Og jeg bare vet at jeg blir med videre. Om jeg ikke spiller like aktivt nå som da, så er det fortsatt noe jeg koser meg veldig med – det er bare det at når jeg først setter meg ned med det, så nytter det ikke å ha bare en time til rådighet. Det snakkes dager :-/ He he, når jeg først får krabbet inn i Sims bobla mi, så løper klokka, å bygge hus tar sin tid, å lage mennesker er jo noe helt for seg selv. Skal de bli sånn eller sånn?! Tenker ut veldig mye snodig mens jeg sitter der å lager en cowboy eller hillbilly housewife. Eller ei frekk berte som garantert skal hoppe rett over skolegangen. Det er det som er så fint med The Sims – en kan leve ut alt tullballet som ikke blei noe av! Det er et snilt spill.. Fritt for skyting, action og helt urealistiske greier. Her spilles livet, slik man har lyst, og man kan, tru det eller ei lære noe av dette spillet. Man kan lære å planlegge! Et sims døgn går fort, veldig fort… Men uansett..

La meg få introdusere:

Jernbanefrua og Gemalen – The Sims 4 Style =) Ikke helt etter siste bildene av oss, men en del likheter er det altså, skal det være, ja så skal det jo det…

Jeg tenker at de to der skal få bygge seg en kåk, som kanskje likner bittelitt på vårt hjem, så skal de få finne på en hel del tullball, akkurat som vi gjør her – forhåpentligvis har de noe mindre vondter enn vi her – men i alt sammen så skulle det ikke forundre meg om de kan dukke opp av og til her inne 😉 Når det skulle passe seg sånn..

Ja ja. Nå er det tid for middag på denne frua, så får runde av med en takk. En takk for mange års moro til EA, en takk til spillene for ikke å ha kræsja mer enn jeg har taklet. En takk for at kreativiteten kan blomstre der inne, og en takk for alt jeg enda ikke veit om, men som kommer når det passer dere.
Ikke sponset på noen som helst måte. Kun noen flotte ord fra en veteran simmer.

Jernbanefrua..
– som kunne tenkt seg at simmen lagde middagen til seg i dag 😉

#thesims4 #thesims #EA #blogg                      

 

14 kommentarer om “En slags ode til sims..

  1. Jeg spiller også sims 🙂 Jeg laster igjennom origin 🙂 Jeg har alle spillene i sims 4 å , jeg koser meg veldig mye med sims 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.