Nattaeventyret som ikke ble noe av…

Gemalen og jeg begynner å få noen år sammen, og i løpet av alle disse årene har det blitt mye tullball. Ingen av oss liker dager uten humor og fjas, ei heller når natten siger på 🙂

Jeg har ikke tall på hvor mange netter jeg fremdeles bobler over av humor i løpet av årenes løp, mens gemalens nusselige hode treffer puta «klikk» som ved å trykke på en bryter så sover han. Heldige mann.

Jeg blir ofte liggende noen minutter å tenke, da gjerne på noe tullball mens jeg roer ned før jeg sovner. Og av og til kan jeg heller ikke la være å runde av dagen med gemalen, ved å vekke han å si noe «borti natta» bare for at han og vi skal flire litt – herlig å avslutte dagene sånn.

Så, en sånn kveld for noen år siden dultet jeg borti han, og spurte om ikke han kunne fortelle meg et lite nattaeventyr?! Han humra langt nedi dyna – kunne ikke helt skjønne. Ja, et nattaeventyr. Noe jeg kan smile av, så sovner vi så godt så. Svarte jeg.

Det ble stille et lite øyeblikk, så kom det:

«Det var de tre bukkene bruse, som skulle til seters å gjøre seg feite………bare en av dem kom frem….»

En riktig god natt ønskes deg.

Jernbanefrua..

som hadde ønsket seg hele eventyret 😉

#eventyr #humor

6 kommentarer om “Nattaeventyret som ikke ble noe av…

Kommentarer er stengt.