Vet ikke om jeg skal eller vil fortelle det….

God dag der ute, nå er det dags igjen, mandags =) Håper du har hatt en fin start på både mandagen og uka =) Her på Hadeland er vi i full gang. Ludvik og jeg har gått en liten tur, surra litt her hjemme. Gemalen er snart ferdig med sin førstetur på jobb, så langt er vi altså helt i rute herover….

I går kunne vi fornemme at påsken nok kommer i år også, det var så herlig ute. Men jeg veit ikke om jeg hverken bør eller skal fortelle hvordan det s e r ut i dag?!

Den totale og rake motsetningen. Ute snør det digre kjærringer, troll, tusser og alle andre finurlige ord jeg greier å sette på det. Og i og med at enkelte rundt her enda ikke har dratt ut kontakta til hverken adventsstjerne eller adventsstake så minner det hele mer om førjulstid…igjen. Greit nok at tida går fort altså, men la oss nå få nyte påsken om en tre uker tid først da hvert fall..

Men så fort kan det altså gå, og slik gikk det. (Bææhuu) Men men, det er bare å brette opp ermene, og la det stå til. Nå er vi for lengst der hvor vi håper at enhver snøfille er den siste, den siste som skal legge seg på toppen å få hele tometringen til å synke fortere enn svint..

Hadde jeg bare kunne fått låne «Reodors» snøkanon et lite kvarter nå så.. Det hadde vært fint å få Ludvik til å legge labben på spaken å sende hele haugen rett tebarsat.. Ja jeg kan drømme jeg….

Drømmer er fint, det må en ha. Og akkurat nå drømmer jeg meg mot våren, fælt å si det, men nå kunne jeg tatt i mot pollensesongen med et heidundranes glis. Drømmer meg til Ludvik og jeg kan sette i gang blomstringa ute her, det vil si – her er det ikke Ludvik som steller mest med blomstene, han er mest glad i å grave rundt dem og kanskje grave dem opp også – det har han ikke fått teste, men for å si det så pent som mulig, etter høsten i fjor er det hull store nok utpå her til å sette ned både store og mindre busker, litt vilkårlig plassert, og noen muligens for tette…

Vi har en jobb ute her, men jeg ser frem til det. Men det første først. Ligger kanskje an til snømåking i kveldinga… Det er heldigvis både lett og fin snø, så det er ikke helt noe jeg vil synge en katastrofe for.. (lovsang til katten) men jeg var nå mer innstilt på å fortsette godfølelsen fra i går, det skal jeg, må bare trekke for gardinene og fyre opp i ovnen først.. He he…

Selv om gårsdagen var fin – ute,
så skal denne dagen bli like fin – inne.

Javisst skal den vel det, en må bare tru litt ekstra noen ganger 😉 Lag deg en fin dag så lenge =)

Jernbanefrua..
– som, som, som trur….

16 kommentarer om “Vet ikke om jeg skal eller vil fortelle det….

 1. He he. Det blir helt sikkert vår snart!
  *sitter på hendene sine og skriver ikke et ord om at det er meldt mere snø*
  Jeg skal lage meg en fin innedag jeg også. Etter en tur ut. Ikke helt i form om dagen så egentlig er jeg klar for å sove litt igjen. Te og tulipaner og telys er planen etterhvert, men jeg tror jeg skal velge ledvarianten. 😀

  Liker

 2. Ei_heks: Joda, om et lite kvarter nå så 😉 Skal bare fyre opp løvblåser`n her og feie unna de siste timers snøfjon. Nix problem.. Meldt MER?! Tårene veller opp i øynene her, jeg skriver touch og later som at jeg ikke får med meg ditt skrevne ord, ville vært krise. Men kan ikke gå inn på vær appen å sjekke.. Henter meg en tørkerull 😉 Sukk. Ja ja, får bare ta det – og håpe at det er det siste før snøen går, fikk faktisk litt vårstemning i går, og da pleier det alltid å komme noe snø etterpå. Håper formen din stiger omgående, ledte og tulipaner høres fint ut 😉 Her er det snøroser, snøengler og en og annen dverg 😉 He he he he. God bedrings klem ❤

  Liker

 3. Jeg skrev jo ikke at det kommer mer!!!!! :-O Jeg satt jo på hendene mine! O:-)
  Er ikke sikker på at jeg tør drikke te nå, for om jeg kommer på ledteen din kommer den til å sprute ut i et heftig latterhikst. 😀
  Nå skal jeg sparke meg selv bak og gå ut i snøværet og levere tilbake noe dårlig kjøttdeig jeg har kjøpt. To pakker med utløpsdato den 11. og en med den 6.3. Skulle lage kjøttkaker til mamman min på lørdag, men det ikke noe av. 😀
  Og så fikk jeg så dårlig samvittighet for det jeg ikke skrev når jeg satt på hendene mine at jeg har laget et eget trøsteinnlegg til deg. 😉
  Trøsteklemmmmm og gode ønsker for dagen er på vei! ❤

  Liker

 4. Ei_heks: Javisst ja, stemmer jo det. Du satt godt da tenker jeg 😉 he he he. Nei du er fin. He he he. Ledte er nok det nyeste innen multitasking. Kommer nok. Ha ha, lykke til med kjøttdeigen. Kjøttkaker skal jo smake godt :-)) Klem til deg du søte snille :-))

  Liker

 5. En artig betraktning om mangel på vår…:) Det snør sånn julesnø her hos oss nå også.. Blir sikkert en superfin vår når den kommer..kan jo håpe i alle fall :)) Fine bilder også <3<3

  Liker

 6. annebe: Appen vil fremdeles ikke poste vettuge kommentarer ser jeg, så jeg prøver en gang til ❤ Jeg er så lei av hvitt ute her nå, at i ettermiddag ligger det an til tullball, som det ofte gjør 😉 Min vårlige kreativitet skal få kjørt seg 😉

  Liker

 7. Cecilie Therese Kristiansen: Ååh, så heldig du er da ❤ Her laver det ned. Min "vår" er snart hvit igjen. Begredelige greier, men den som venter på noe godt…etc, etc, bla bla 😉 He he…

  Liker

 8. Liker positiviteten din. Smitta litt over på meg, og jeg trengte den. Har så mye å være takknemlig for og jeg blir like sur på meg selv hver gang jeg oppdager at jeg tar det for gitt.
  Selv om gårsdagen var fin – ute,
  så skal denne dagen bli like fin – inne. Utrolig godt sagt!! Lag deg en fin kveld, det som er igjen av den. 🙂 ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s