Vil du komme inn å se på vår..

Hei hei =)

Håper ettermiddagen din er god så langt, her har jeg vært i det humoristiske humør i dag. For deg som fikk med deg innlegget før i dag så snør det her, det har snødd og det snør mer å mer…

Som mange også kanskje veit så er jeg nå litt over middels lei av snø og vinter, og hva gjør man da? Jo, da gjør jeg noe med det. Om enn bare for å ha ei litta morsom seanse for meg sjøl… Je vil ha vår. Så da blir det vår, om enn litt oppstykket og delt. Det står nå, svart på hvitt at det ER vår ute her i hvert fall….

Sånn, der har jeg våren min, den som jeg har lengtet så etter, den som jeg ikke har fysisk enda i år, men som nå lyser mot meg. Men, er ikke våren grønn også da??

Jovisst er den vel det. Våren er grønn, min versjon er for anledningen grønn metallic. Type Mercedes lakkboks. Gemalen skulle fikse litt på en Merce for noen år siden, og i dag fant jeg altså igjen en noe gammel og ugrei sprayboks. Men det var nok for å lage litt vår =)

Kunne ikke gjort det noe bedre sjøl 😉

Nemlig 😉

Detta skal vi nyte så lenge det varer, ser dessverre ikke ut til at det skal vare så veldig lenge, ergo må jeg ut etter nye spraybokser veldig snart…

(Laga sjøl…)

Så, da var det gjort, gemalen veit foreløpig ingen verdens ting om dette her, han er trygt uviten om hva slags vårlige fornemmelser han eventuelt måtte få når han kommer hjem. Jeg har nok til å greie å opprettholde og eventuelt vedlikeholde vår til han er hjemme igjen. Får tru det fortsatt er enklere å få tilgivelse enn tillatelse 😉

Nyt kvelden din videre, vil du se seansen rundt alt dette her, ja så ble det da snap`et —> Jernbanefrua..

Jernbanefrua..
– som bare måtte ha litt farge på tilværelsen 😉

#humor #vinter #vår #blogg #design #snø                   

 

10 kommentarer om “Vil du komme inn å se på vår..

  1. Etdiktomdagen: Kniiis =) Ja, og ja jeg blei tilgitt, var ingenting å snakke om det der, noe som sier meg at jeg har vel funnet på verre ting, før bloggens tid =) He he. Men men..

    Liker

Kommentarer er stengt.