Produktomtale på forespørsel..

Setter herved opp en ikke sponset, men forespurt produktanbefaling for deg som har «Thierry Mugler» som en favoritt – på dagens bloggmeny 🙂

For en stund tilbake tråkket jeg nok litt utenfor min «normal» og skrev noen ord om noe jeg vanligvis ikke gjør, delte noen linjer om et produkt jeg vanligvis ikke skriver om, og jeg tok til og med bilder av produktet jeg kjøpte på ei litta runde jeg hadde. Det ledet til et spørsmål – om ikke jeg kunne skrive om noen av mine favoritt produkter?!

Og nå har det seg sånn – at det produktet hadde jeg testet før, det sto på ønskelista en stund før jeg fikk huka det av på listen, og som gjettet ble den en favoritt hos meg ganske så med en gang.

Så jeg har nå fått handlet inn både deodoranten og body lotion fra samme «serie» og de tre sammen er akkurat nå mine favoritter 😃 Så la gå, det skal få en hederlig og seriøs omtale. Såpass fortjener det og de.

Det meste som innehar et lite hint av sjokolade på slutten er helt innertier hos meg altså. Liker de litt varme duftene, ikke like glad i den «friske» siden av skalaen for å si det sånn. Samme med gemalen, og hvis jeg sender fra meg en duft om hinter om søtsaker så er gemalen både lett og ledig i frasparkene. Da er han ikke vanskelig å be til noe som helst. Så klart jeg liker dette her 😉 (ironi)

Uansett. Nå har jeg brukt alle disse tre sammen i to dager, og alle er som sakt fornøyde. Må nesten nevne det da, for jeg bor jo ikke aleine, og det kunne vel kanskje fort blitt mye med tre produkter av samme parfymerte serie. Men nei. Har passet på mengde, så det går bra. Gemalen og Ludvik surrer like tett rundt meg…

Parfymen er jeg altså veldig fornøyd med, og den skrev jeg litt om sist, så hopper rett over til deodoranten 🙂

Parfymerte deodoranter har jeg en veldig variabel erfaring med altså. De har ikke pleid å bli en stor suksess hos meg. De har rett og slett ikke virka heller. Jo altså, jeg har tatt de på, men etter noen timer så har de på en måte ikke gjort jobben, så det har blitt en typ 50/50 lukt om du skjønner. Ikke svettelukt, men, en blanding av meg og lukten fra fibrene i tøyet jeg velger å ha på meg. Vanskelig å forklare, men vil tro en og annen har opplevd noe liknende gjennom årene.

De har ikke vært gode nok da hvert fall. Men etter to dager er jeg veldig fornøyd med denne her. Det er en roll-on, og det kommer ikke ut en masse som gjør flasken eller korken klissete. Det kommer passe mengde fra hjulet når en triller den over huden. Akkurat passe for meg hvert fall, og resten av flasken synes tørr og fin. Stort pluss hos meg, som ikke er så veldig fan av roll-on…

Bodylotionen gjør også jobben. Dufter ikke for sterkt, men gir fra seg et lunt og svakt hint av parfymen. Lukter som den skal (parfymen) jeg har dessverre vært borti noen parfymemerkers bodylotion som da ikke helt dufter som parfymen, men det gjør denne. Så langt det er mulig tror jeg -og den gjør i alle fall min hud god og myk. Ikke hverken klissete eller ender opp som en hinne utenpå. Og det er viktige faktorer for meg. Håndkremer for eksempel har tidligere vært en stor utfordring her.

Mine hender er litt skadet av kjemikalier fra tiden i renhold, nytta ikke å fortelle meg heller i ungdommen – at hansker jo er en kjekk oppfinnelse. Så da gikk det som det måtte gå, kremer generelt trekker ikke inn, og jeg har ikke funnet mange som gjør noe for meg heller. Men denne har jeg brukt på hendene også, for den porsjonerer seg helt perfekt. Jeg får ikke for mye, og ikke for lite når jeg trykker på pumpa. Et trykk var faktisk nok for en arm og hånd, og foreløpig hvert fall er hendene myke og ikke like tørre på overflata. Hurra!

De har begge gjort det jeg ønsker og forventer 🙂 Og det er derfor jeg skriver dette her også. Siden de gjør jobben som ønsket – så kan jeg gledelig anbefale dem til deg som liker samme parfyme og merke. Og enda noen pluss. Denne er ikke laget som andre parfymer, skal ikke utbrodere det her og nå, men den er den første i sitt slag som produseres på den måten – og et av resultatene er at duften holder veldig lenge.

Parfymen (edp) holder seg like god hele døgnet, er man uheldig å få smitte over på tøye så dufter det like herlig i mange dager. Bodylotion og deodorant dufter like godt litt over et døgn. (Fra jeg har på, til etter vask morgenen etter. Ikke testet lengre 😉)

Nå er jeg en av dem som fortsatt synes det er koselig å gå innom et parfymeri for slike ting, men der jeg kjøpte parfymen hadde de ikke inne disse to her – så jeg tok sjansen på litt nettshopping siden jeg likte parfymen så godt 🙂

Uansett. Liker du «Thierry Mugler» og Angel så kan jeg altså anbefale disse to i serien også. De gjør i alle fall jobben for meg, så nå kan jeg bare håpe, håpe at deodoranten en dag kommer som deostick… Det liker jeg nå uansett best!

Helt ærlig 😉 så om det skal være et minus, så må det bli det, selv om å rulle på også gjør nytten sin 🙂 alt til sitt bruk på en måte. He he.

Jernbanefrua..

som liker’em…

#nordicfeel #cdon #mugler #angel #parfyme #duft

6 kommentarer om “Produktomtale på forespørsel..

Kommentarer er stengt.