Nå skal det jammen meg bli…

God morgen der ute 🙂 fredagen er her igjen, og jeg håper det er og forblir en god en 🙂

Morgenen her startet noe bedre enn gårsdagens strabaser, jeg kan vel nesten si at denne dagen var tilbake til den trivelige normalen. Fikk du ikke med deg gårsdagens så kan du lese om den HER =)

Vi avsluttet kvelden i går som vanlig med en tur. Vi var 8 bein som labbet gjennom snøen. Den nye snøen. Den som har lagt seg som et uønska teppe over alt det som lå der fra før. Men men. Kan ikke annet enn å ta i mot det som kommer.

Jammen greide jeg å skli utafor kanten også. Når alt er hvitt er det ikke lett å se hvor kantene egentlig er. Brøytebilen har fra før lagt ut kantene litt for mye – så jeg forsvant ned i grøfta med det ene beinet, noe som betyr noen vondere rygg en normalen i dag. Det får stå sin prøve som det alltid gjør 🙂

Så langt kroppen er villig skal denne dagen inneholde vårlige sysler. Selv om den ikke er ute, så vil jeg prøve å finne våren inne. «Vil du ikke vår, så skal du»

Så i dag skal vi jammen meg bytte gardiner til vårlige toner, og pusle litt i hjemmet til helgen. Gemalen har fri i dag, så det blir nok ei litta dugnadsrunde. Koselig det.

Blir mest moro når vi gjør litt småkjedelige ting sammen, syns vi. Nå er jo ikke det å lage kos inne kjedelig, men gardin skift går lettere når vi er to 🙂 Jeg er jo som nevnt litt god til å kløne til veldig enkle ting, multitasking i topplokket slår ikke alltid like godt ut – i akkurat det jeg holder på med.

Om du kan se for deg at jeg allerede har hengt på nye gardiner – og er på vei til å henge opp igjen gardinstanga – nesten før jeg har fått av de gardinene som skal av. Da blir det fort vekk litt tullball. Sånne klønerier vi ler mye av. For det er ikke bare meg 😉

Vi får vare se hvordan det går i dag. Kanskje det blir en ny «novelle» ut av den seansen her på bloggen i kveld?! Forundrer meg ikke 😉

Men før den tid vil jeg i ettermiddag servere en forespurt produktanbefaling. Håper den vil «smake»

Lag deg en finfin dag så lenge.

Jernbanefrua..

som finner frem vår innendørs.

#blogg #hverdag

14 kommentarer om “Nå skal det jammen meg bli…

  1. Jeg blir så GLAD av å lese bloggen din. Du gjør virkelig dagene for en aldrene dame som meg selv. Tusen takk for at du finnes, du skriver akkurat passe for meg. Dit men ikke lengre, så jeg bare kan tenke meg hvordan ting utarter seg, og det er så moro! Fått en fast rutine for å lese bloggen din til kaffekoppen etter frokost, vi humrer med deg. La det aldri stoppe vakre sjel, selv om jeg ikke kommenterer hvert innlegg så leses det. Ha en hyggelig dag.

    Liker

  2. EVA: Neimen så utrolig koselig sakt av deg. Nå ble jeg varm i hjerterota, og jeg lover at det kommer ikke til å slutte. Hverken med det første eller det siste – så lenge jeg kan rå over det ❤ Ha en herlig og fantastisk dag og helg =)) Denne kommentaren tror jeg gjorde dagen min komplett herlig ❤ Tusen takk..

    Liker

  3. Hufff, du må være forsiktig når du er ute å går i snøen kjære deg ❤ Disse kantene er skumle de.. 😦 Lag deg en fiiiiin og gooood fredag ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.