Sammensurium med poeng…

Denne ukens lørdag er i full sving, håper du har en god start på dagen, og ikke minst at den fortsetter i medvind 🙂

Starter innlegget med et bilde fra kveldsturen i går, hvorenn vi går fra gårdsplassen her så er det «raka vegen til skogs» og det er så herlig. Stortrives utenfor allfarvei. Synes egentlig at det begynner å bli noe tett på detta feltet, så da er det fint å kunne stikke unna litt 😉

Sola skinner over her i dag også, men i dag har jeg nix planer om å sitte inntil solveggen på terrassen, skal det hviles setemuskulatur utpå der i løpet av dagen så foregår det minimum en meter unna. Ha ha. Fikk du ikke med deg gårsdagens opplevelse så kan du lese det H E R =)

Gemalen har vel foresten ikke tid til å sitte i noen solvegg i dag, han skal vel kose seg med puta si. Han var så heldig å få gave av svigermor sin i går. En gave han fra den «rette» sida satte veldig stor pris på.

(«Samma hen je bor i væla – bære je ser Mjøsa»)

Noe som passet ypperlig for denna her. Blir nok ikke lett å få han til å se no annet rødt, kommer nok til å stirre på den puta halve hælja, minst 😉

Men skal nå då lirket han både opp og ut i dag også, vi skal en liten tur ut på bygda slik vi pleier lørdager når han har fri. Se litt på «væla» ellers er det vel ikke så mange utagerende planer på tapetet i dag tror jeg.

Sa til han i går at jeg kunne tenkt meg å fått opp grillen fra snøhaugen. Den som ikke skulle komme vet du, så vi venta med å pakke den vekk. Blir det solskinn så går det da an å grille, er jo snart påske. Men gemalen hadde mistet de diamantene i øynene som jeg skrev om i går da jeg nevnte det. Mumla noe om at det var for tidlig?! Pøøøh, er da slettes ikke for tidlig 😉

Men ja nei. Fyre opp den digre der for 3 grill i brød er vel ikke den mest forlokkende tanken i 10- men til påske er det jo greit?! Nei det er ikke alt en skal skjønne. He he he. Kunne jo se om jeg finner noen lange fyrstikker. Holder kanskje med det. Tre pølsa på fyrstikken å tenne på?! Er grillpølsa romtemperert først så kanskje den rekker å bli gjennomvarm før fyrstikken er i mål?! Hmm.

Ja ja. Nei så det… Det får nok vente til det blir litt varmere i været, bare på treff en makter å sitta ute i uergonomisk varmedress, for stor lue og votter som en ikke får gjort noe som helst inni. Her hjemme blir en fort en sofagris istedenfor. Vi liker ikke å fryse heller.

Nok et sidespor eller tre. Tilbake til løpsdagen så, hvor var jeg?! Jo tapeten ja. At det ikke er noe på den ellers. Kanskje det burde blitt det?! Jeg har prøvd å ymte frempå at jeg kunne tenke meg å pusse opp soverommet litt. Det kan jeg skrive om en annen gang, det rommet er et kapittel for seg. Men kanskje jeg kunne fremskyndet prosessen med å tusje litt på tapeten?! Er jeg slem eller bare litt utspekulert da?!

Nei jeg tror vi får dra ut en tur snart jeg nå, så finner jeg nok på noe helt annet når jeg kommer hjem. Er du heldig så får du lese om det seinere i dag 😉

Lag deg en knallfin dag så lenge.

Jernbanefrua..

som klør i fingra etter å finne på sprell.

8 kommentarer om “Sammensurium med poeng…

  1. Fotokjerring: Tror vel kanskje jeg da ville vært nødt til å «leve med det» en stund :-/ så best å la være, hobbyrommet mitt oppe skal bli ferdig før soverommet får en liten «vekker» men men =)) Håper dagen er herlig, kose dere masse =))

    Liker

  2. Dere må kjøpe dere en sånn liten grill..det gjorde vi…gidder ikke fyre den store for bare oss to..OG den kan pakkes ned og finnes fort frem..Må ødelegge idyllen din litt, og kanskje gemalen din vet dette..for det er meldt MASSE snø mandag!! Kanskje derfor han ikke gidder grave frem noe nå…Håper dagen din har vært fin! nyt kvelden!

    Liker

  3. Toini: Ja det er muligens ikke en dum ide det der altså, ble veldig nysgjerrig på hva slags som kan anbefales nå altså =)) Ja han sa så han her også, at det er meldt masse mer snø, jeg har akkurat tørket noen tårer 😉 mens jeg håper at hele snøbygen siver sakte og stille forbi….Vil ikke ha mer.. Håper din dag er herlig =))

    Liker

Kommentarer er stengt.