Liljer på ville veger..

Hei igjen dere 🙂

Da er vi vel hjemme igjen etter en liten runde utpå bygda 😉 Gemalen er i skrivende stund på tur ut av butikkrunde dressen og opp i hobby habitten. Hvis han rekker å kle på seg i tide så skal han fortere enn svint opp på furtebua si over garasjen. Nye ideer er klekket ut til modelljernbanen, og det haster tydeligvis med å få de ut i sporet 🙂

Han rakk såvidt å bli med meg ut en tur 😉 å denna frua greide å lokke han med seg innom flere butikker, la gå at det blir noen kroner dyrere å ta meg med ut – koselig er det da hvert fall 🙂 De som følger Snapchat?en til Jernbanefrua fikk være med å se litt av det som foregikk.

Dagens outfit deles før påkledning.

Den der, og en til har jeg snekra sjøl. Ja ikke cardigan jakkene da, men har stryki på merker på to slike jakker. Får en ikke tak i det en vil ha – så får en lage det sjøl da. Sånn er det bare.

Sola skinner fra klar himmel – å da får frua fort vårfornemmelser. Da kommer munduren og bootsa på, mens boblejakka får ferie. Nåja, boots bruker jeg nå hele året jeg da. Forskjell på dem også må vite 🙂

Men det var jo meldt godvær i dag også, så i går kveld spurte jeg gemalen om han begynte å bli våryr?! Njaaa, han dro litt på det før han svarte kvikt – til høsten. Hvafforno?! Ikke før til høsten?? Nei, da er jeg da hvert fall sikker på at våren har vært her.

Tilbake til butikkene, jeg så veldig mye fint i dag, men for å spare på gemalens hvilepuls så lenge som mulig, så ble naturligvis ikke alt med hjem. Ikke en brøkdel en gang. Når sola skinner sånn her to dager på rad klør jeg i fingrene etter å pynte til VÅR! Når jeg kan sitte ute i litt mer ergonomisk tøy da går gliset helt rundt. Ja, hadde det ikke vært for ørene da.

Men jeg fant 4 ting som måtte få bli med hjem. To tøffe figurer, og en lodden blomsterpotte av typen sau – med påskeliljer i.

De var så tøffe at de måtte bare finne veien litt lengre tilbake i bygda.

«Svend, Bæædil (og) Haggbart JR»

Den siste tingen, et lite nusselig fat har jeg ikke tatt bilder av enda. For det er nå et bittelite under at alt sammen kom hjem i hel forfatning. Igjen, jeg blir så glad av sola, og mens jeg sto på parkeringa til cooperativen ville jeg ta noen bilder, så jeg deponerte posene sånn midlertidig inn i bilen for å få tatt bildene før gemalen kom ut av butikken.

Tok mine bilder, han kom, og vi dro….. Glemte hele den midlertidige løsninga, og jippi (bilen min) sparka seg avgårde.

«Splarradarrasplasj» sa det baki der. Alt tippa og endte selvsakt på hue utover der bein normalt hører hjemme baki. Jeg flira såvidt det var mens gemalen mumla et eller annet om at det jo tross alt var litt smart å sette ting litt mer permanent med en gang.

Jeg pekte på solskjermen og tilbehøret, hadde egentlig tenkt til å stoppe å rydde opp i rotet mitt, men gemalen syns det var en dum plass å stoppe for å sjekke liljer.

Han hadde muligens rett, så mens vi dura forbi Hadeland Glassverk med åpne vinduer og gromme toner fra det glade 50 tall på passe nivå for gemalen skrangla det noe voldsomt baki jippi. Håper ingen trodde at jeg hadde samla sammen rester fra en container nedpå der.

Vi kom oss hjem og mens jeg redda liljer plukka gemalen leverposteiboks, knekkebrød og diverse annen løsøre for harde livet mens han mumla nedi smultringen sin (skjegget)

Syns nå detta bildet av en kald busk var verdt det jeg da. Hmmm.

Ha en herlig lørdags ettermiddag 🙂

Jernbanefrua..

som nå skal nyte sol med hele liljer.

#blogg #redneck #liljer #humor #ironi

10 kommentarer om “Liljer på ville veger..

  1. Så stilige blomsterpotter..de må være av god kvalitet da..siden de klarte seg gjennom kræsjlandingen på gulvet…Det er rart det der..hvor for man glemmer…hihihi.. ha en god kveld!

    Liker

  2. Her i huset har vi ditt, mitt og vårt rom. 😛 Så utrolig deilig å kunne stenge verden ute litt. 🙂 Kos dere og lag dere en minnerik lørdag. ❤

    Liker

  3. Toini: Bare den med liljer i som er potte =) Den hadde jeg satt fra meg bak hundeburet, så den sklei heldigvis bare fremover i samme tempo som på tegnefilm =)) De figurene lå i egen pose, så de var heldigvis ikke i fare.. Puuh =) Ha en herlig kveld du også ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.