Kort og godt..

Sola var her i går,

nå har den trillet videre

for å varme noen helt andre.

Ja mårn mårn, og hei hei 🙂

En søndag er i full gang, for noen er det dåp, for andre er det å finne igjen bilen å reise hjem. Søndager er vel ofte en forflytningsdag. Hjem fra all moro som var, kanskje ispedd skallebank, springskalle og eller andre merker. Her er det stille og rolig.

(Bilde fra solnedgangen i går)

Søndagene her er som oftest hobby og eller lesedag når gemalen har hatt fri, og det er helt greit det. Bare kos med en roligere dag hvor vi utfolder våre kreative sider med vårt. Han med sin lille modelljernbane verden – og jeg med mitt.

I dag er det dåp, og her er kortet jeg lagde for noen uker siden til den anledningen 🙂 sensurert dåpsbarnet, men det er bilde av forsiden og den ene siden inni.

Håper dere får en fin dag sammen der oppe, kose dere masse 🙂 svoger rekker det vel akkurat, men jeg er mest spent på hvordan kasus bunad løste seg i går (flirer) Ja ja. En liten hilsen må få plass.

Nå er gemalen i full sving med å koke egg. Det hele er meget eggende, får han ut sine i tide, eller blir de like kokt som mine?! Skal jeg spise egg så må de kokes i hysteriske minimum 18 minutter. Ja du leste riktig, jeg tåler ikke all stivelsen i egg, får så mageknip at det ikke likner noe som helst, så skal jeg nyte egg må de nesten koke seg fordervet. Men smaker akkurat det samme – så da er det bare å kjøre på da 🙂

Nei dette tror jeg kort og godt blir en veldig rolig dag. Så lenge sola i dag skinner annet sted, og kulda igjen har bitt seg fast i noe. Mer snø er på vei. Bare å finna sofa, pledd og boka mi 🙂 merkes nok på meg også at det ligger an til en daffere søndag. Litt mindre energi i innlegget. Men men. Det er jo søndag.

Seinere i dag skal jeg helt frivillig promotere litt for en begivenhet som finner sted her på Jevnaker neste helg. Hurra. Håper du vil finne ut hva som skal skje 🙂 Vi skal dit hvert fall. Såpass veit vi.

Lag deg en finfin søndag så lenge.

Jernbanefrua..

som også gjesper litt i dag.

#kort #scrapping #hobby #søndag

8 kommentarer om “Kort og godt..

Kommentarer er stengt.