En herlig skjerfdame like ved…

Er du som jeg så blir fort en stund av søndagskvelden viet til å suse litt rundt på nettet. Og da kom jeg over noe som minte meg om et besøk mutter og jeg gjorde før jul i fjor.

Ei lita stund før jul tok altså mutter og jeg oss en tur til en av områdets herlige damer. Må jo si damer, fler av dem i nærområdet. Tør ikke si noe annet heller. Ha ha.

Men akkurat denne damen driver en helt egen jentekrok ❤ Vi var på jakt etter en gave – og det besøket skrev jeg om på den tidligere bloggen.

Les gjerne det litt mer utfyllende innlegget H E R ❤

Hoppet du over linken så går du fort vekk litt glipp av både flere bilder og mer utfyllende info. Leste du det andre innlegget kan det være en viss fare for gjentakelser 😉

(Minner igjen om at jeg ikke skriver på den bloggen lengre, men er ikke så high-tec på blogg at jeg vet hvordan kopiere. Derfor linkene)

Hun har altså så mye fint i kroken sin, noe for enhver jente, dame, kvinne – ja til og med ett og annet for menn. Besøk gjerne Facebook gruppen hennes for å se litt av det (Jentekroken) null forpliktelser, bare kos 🙂

Jeg reklamerer som sakt ikke fritt frem for alt mulig, men hun har så fine produkter som sakt. Og enda bedre, hun har ikke noe som helst av materialer som klør! Hurra! Kun ekte fine saker. Det er viktig for meg, at skjerf, sjal etc ikke klør!! Mer om hva slags materialer hun fører i mitt linkede innlegg 🙂

Jeg er en av dem som er veldig glad i skjerf, bruker det nesten støtt vinterhalvåret, litt mindre om sommeren – så det å komme til henne var noe helt annet enn å tråkke over dørstokken til hvilken som helst annen plass, som har skjerf.

Blei stående å måpe. Nær sakt alle farger, og hverken pris eller kvalitet er noe negativt å snakke om, så etter å ha møtt henne først på en lokal julemesse, så en tur hjemme i Jentekroken på Brandbu – så har det (kremt) blitt noen skjerf fra henne her i heimen. Samt noen gaver til andre også.

Hos henne finner man da skjerf, sjal, vesker, noe bomullsundertøy og smykker. Med og uten bling. Fra dyremotiv til steiner. Og alt sammen med et stort smil, enorm hjertevarme og ikke minst ærlig og herlig humor.

Noe å runde av søndagskvelden med kanskje, å ta en titt på utvalget 🙂 Tror nok ikke det er mulig å bli skuffet, om en har sansen for slikt 😉

Ha en fortsatt herlig søndagskveld. Med eller uten snø. Her snør det som bare det. Sukk.

Jernbanefrua..

som må se enda lengre til vår 😉

#skjerf #mote #smykke

10 kommentarer om “En herlig skjerfdame like ved…

Kommentarer er stengt.