Formiddag måkings..

God morgen der ute 🙂

En ny mandag er i gang, og i dag skal vi…… (trommevirvel)….. måke mer snø….

Sånn så det ut uttpå her når nattens frembrudd seig over oss. Vi kan nå rett og slett ikke fatte hva vi skal med all denna snøen?! OL er over, dem har fløgi og basa fra seg i Kollen for denna hælja, ja i det hele tatt. Hvem trenger snø denna uka her?! Ikke vi. Vi trengte ikke mer enn 13,2cm de 12 dagene te jul, og sånn det ser ut akkurat nå så har vi kanskje nok til neste jul også?! He he he.

Neida. Det vil jo forsvinne, men for at det skal forsvinne, så må det jo først stoppe å snø. Så må det snu om littegrann sånn temperaturmessig. Det også er ikke helt på vår side enda.

Gårsdagen blei av den meget avslappende typen, og det var nok lurt det, når vi må ut å leke med snørydde redakapene igjen. Akk ja sann.

Har du fått mye snø der du er? Eller var du så heldig å ha sol hele hælja? Her var det jo sååå fint på lørdag, en ordentlig solskinnsdag som ga oss et ørlite håp om at nå, nå snart kommer våren, men ha ha. Et øyeblikk frue. Vi er nok ikke riktig ferdig med å strø snø enda. Blææ.

Stemningsbilde tatt på fredag over #jevnaker

Nei en får nok bare kle på seg helt totale uergonomiske klær, hoppe ut i snøhaugen å spa til en møter moder jord, å er jeg så heldig å treffe på «a» så har jeg ett og annet å fortelle om vinter. Den er mentalt over nå, på tide å følge med «i tiden» nå er det påskeliljer. Gult, grønt og lilla som står planta i panna mi.

Blir det noe igjen av denne dagen, så må jeg vel tøye ut mens gemalen sover en dupp – før nattuka igjen står for døra. Unner han virkelig ikke å jobbe netter i dette snøvaset her. Det er jo ikke moro lengre, i den grad det har vært moro i det hele tatt.

Men joda, jeg husker at jeg helt i starten av vinteren tenkte «næææ så fiiiint» når den første snøen kom tidlig, å la seg ned. Det ble jo hvit jul. Å vel så det. Hvit jul er alt jeg vil ha. Fra 23.12 til 01.01. Andre nyttårsdag er våren velkommen 😉

Men vi har ikke noe annet valg enn å ta i mot, og akkurat det er jeg nå faktisk litt glad for. At menneskeheten ikke kan styre alt. For hadde de på toppen av toppen i dette landet også kunne bestemme været, ja da hadde vel det komplette kaos igjen vært faktum. Tenk om da gitt. Stopper der jeg. Resten kan man tenke litt på, om en vil 😉

Mens det snør og snør tenker jeg atter en gang at jeg vil prøve å både blåse bobler ooog lage ballong lykter. Men først og fremst må det måkes…

Ha en herlig mandags formiddag så lenge.

Jernbanefrua..

som hvert øyeblikk ønsker seg nye vanter å måke med.

18 kommentarer om “Formiddag måkings..

Kommentarer er stengt.