Bæ bæ Bæædil..

I morgen er det en uke siden du kom inn i vårt hjem. Slik det ser ut akkurat nå tror jeg du trives. Ingenting sier du, står helt rolig når jeg pusler om deg, ingen saueerter å se i snøen, nei – stort snillere sau enn deg finnes vel kun utenpå en pakke dopapir 😉 fine å ha begge deler, til hvert sitt bruk.

Forrige lørdag kom du i hus, sammen med «Svend» og «Haggbart Jr» selv om dere har skilt lag i løpet av uka så syns jeg «du» har greid deg veldig godt på den hylla likevel. De to kameratene dine står oppe i arken å kikker utover fjorden, ja hvis de rekker opp da 😉

All den tid jeg vet om har jeg satt navn på ting, alle lekene og bamsene jeg lekte med som liten fikk navn, og det har bare fortsatt. Sånn måtte det vel kanskje bli da veldig mange av mine nærmeste også hadde det som en artig intern sak.

Første bilen min for eksempel hadde veldig mange navn. For eksempel kalte mutter den for «rosinskuffa» mens jeg kalte den «pøggen» bilen min i dag heter enkelt og greit «jippi» jeg videreførte enkelt og greit navnet fra de som hadde den før meg.

Jeg vet det er en del som synes sånt er «teit» og jeg tenker at det får de nå bare synes. Gemalen og jeg har interne navn på veldig mye, sånn at vi vet veldig godt hva vi snakker om. Enkle navn ut i fra artige hendelser, jeg synes også det er veldig moro å hente frem gamle ord. Du har kanskje allerede merket det på bloggen min, har du lagt til jernbanefrua på Snapchat – og har sett storyene der så kan du nesten ikke ha unngått å høre det 🙂 Jaaa, kunne nok skrevet en egen, og veldig intern ordbok. He he.

Men over til»Bæædil» blomsterpotten jeg kjøpte forrige lørdag som sakt. Den er så tøff syns jeg, hele potten er lodden. I den var det allerede satt løker. Påskeliljer, og de har virkelig skutt i været i løpet av uka.

Nå håper jeg bare at de holder t i l påske 😉 At de ikke er noenlunde ferdige innen den tid. Sukk. Om bare våren kunne sette like stor fart snart. Men påsken kommer og går nok før den tid. Det er vel egentlig helt innafor, men mentalt er det litt utafor. He he.

I dag er det fredag, håper du får en god en. Kanskje det kommer et lite kåseri om «Bæædil» seinere i dag?! Får se hva jeg kommer på. Når jeg dår tygd på både det og kanskje vaskefilla 😉 Lag deg en fin dag så lenge.

Jernbanefrua..

som skal leke med en bøtte vann.

#fredag #påskelilje #humor

12 kommentarer om “Bæ bæ Bæædil..

  1. Jeg digger Bæædil altså 😀 Likte den blomsterpotta veldig godt ❤ Jeg har også navn på bilen min, og den heter "Gamla" og "80`n" 😀 Syns det er kult jeg 😀

    Liker

  2. Monica: He he he =) Bæædil er tøff, selv om det er en blomsterpotte. Av typen lodden, morsom er den hvert fall. Morsomt med navn på ting, litt ekstra krydder i hverdagen er bra det =))

    Liker

Kommentarer er stengt.