God låt til en god kveld..

God kveld til deg der ute =)

En fredagskveld nærmer seg slutten igjen, her har den vært særdeles stille og rolig. Gemalen jobber natta, den siste for denne runden – snart går det an å få snudd døgnet igjen, for oss alle 😉 Det er ikke til å stikke under noen som helst pinnestol at denne uka også blir sen for meg. Kunne sakt som oftest, eller noe sånt – men da juger jeg, for det blir senere den uka gemalen har netter på jobb..

Den startet helt vanvittig, for å så bedre seg utover i uka, i går ble den bare litt seinere enn ønsket – mens i kveld ligger det an til en seinere klokke for Ludvik og meg. Fredagskveld er nå det det er da, da finner jeg fort på et eller annet som får klokka til å gå. Jeg er et nattmenneske, det har jeg alltid vært tror jeg. Når kvelden siger på, og alt liksom roer seg ned – da kommer kreativiteten min frem.

Det er da jeg lager de fineste kortene, graverer penest eller får lest mest og best. Syns jeg selv da hvert fall. Sier seg jo selv at jeg ikke sitter oppe halve og hele netter med disse hobbyene, men jeg kunne, og av og til gjør jeg jo også det.. Denne uka her gir mest rom for det =)

Uansett, skulle bare rusle innom en liten tur
for å ønske deg en riktig god natt med en godlåt
😉
Gemalen er «my man» he he 😉

6bzcA6ZCO_I

(Josh Turner og Randy Travis med «Your Man»)
Ser at jeg ikke helt fikk det til, at den spilles her inne =(
Kanskje det ikke går når jeg linker?! hmm.. For lenge siden sist jeg prøvde..

 

– som neppe tar kvelden riktig enda 😉

#countrymusikk #country #joshturner #randytravis                   

8 kommentarer om “God låt til en god kveld..

Kommentarer er stengt.