Skal, skal ikke…

Good mooorning, eller kanskje god mørning?! He he. Siterer gjerne et lite, men fint sitat fra en film – og som jeg pleier å bruke, når det passer seg sånn 🙂

«In case I don’t see ya – good morning, good evening and goodnight» 😉 Gjetter du filmen kanskje?!

Uansett, en lørdag er i full gang. En del skal vel ut å «flyge» Birken i kulda denne dagen?! Kanskje skal du?! Kanskje ikke?! Mange av oss kjenner vel en, og eller annen som skal i alle fall 😉 heia deg, og deg. Ja også deg 🙂 (husk å rydd opp etter dere!)

Her er det helt andre ting enn Birken som har fokuset. Gemalen gikk av vakt for noen timer siden, og sover noenlunde sukkersøtt i senga si, eller har han rullet over på min side nå?! Ludvik og jeg er på beina, klare for hva enn denne dagen måtte bringe.

Som jeg har nevnt et par ganger er det messe på Jevnaker denne helga, jeg tror nok ikke vi reiser dit i dag. Får se hvor mye av gemalen som henger sammen, når han titter frem fra dynehiet – anslagsvis om enda et par timer.

Men er ikke energinivået på topp i dag – så blir det tur i morgen, for på messe skal vi 🙂 Er du venn med meg på Snapchat (Jernbanefrua) og eller Instagram kan du også få være med en liten tur, med NB om alle vær varsomplakatene 😉 Minner også om fb siden til bloggen 🙂 Alt med samme navn.

Jeg skrev et innlegg om messa for noen dager siden, gikk du glipp av det – og eller nå ble nysgjerrig på hva slags messe det er, som foregår på Jevnaker – i dag og i morgen.

Så kan du, om du vil lese om det H E R =))

Jeg håper arrangøren blir fornøyd med oppmøtet i alle fall. Viktig å verne om det som skjer i nærmiljøet. Nær sakt enten man liker eventet eller ikke. Noen liker det jo, ellers hadde de ikke blitt arrangert – og skal det fortsatt skje ting, ja så må de som kunne vært interessert få vite om det. Kjedelig å få greie på at det har vært 😉

Ellers er det nok fint lite som skjer rundt meg og oss denne dagen, når gemalen går av siste nattevakt går han på langfri, noe som igjen vil si at lufta siver helt ut av «ballongen» da senkes skuldrene – og tror du nå, at langfri er helt supert, ja så har du jo rett i det. Men de første dagene er man faktisk ikke til noe som helst. De første dagene brukes til å finne igjen «seg selv» etter en uke med netter. Snu tilbake døgnet og slappe av, lade opp til førsteturer. Joda. Jeg husker det så godt så godt, og jeg tror forståelse er nøkkelen til mye godt.

Så her blir det nok en rolig dag, kanskje litt hobbyvirksomhet, kanskje en tur ut. Vi får se, tar det som det kommer.

Håper du har en god start på din lørdag 🙂

Jernbanefrua..

Will be back 😉

#hobbymesse #modelljernbane

12 kommentarer om “Skal, skal ikke…

Kommentarer er stengt.