Så gjør vi så når på messe vi drar…

I dag er dagen vi skal ta en titt, vi er snart klare for et slags avspark. Lunsjen er i magen, gemalen er klar som et egg på tur ut av rugekassen.

I dag er siste muligheten for både deg og meg i år – med fare for å gjenta meg selv, gemalen gleder seg 😉 ja ok – jeg også. Det er ikke så mange store eventer her på Jevnaker som sakt, så det er veldig moro å stikke nesa innom det som er. Støtte oppunder lokale aktører..

Og det er jo rett og slett fascinerende å se disse utstillings anleggene, å tenke på alle timene disse har sittet å knotet med bittesmå ting – og hva de har fått til med pinsetter og tynne limnåler. Flere anlegg har masse fin elektronikk og realistiske lyssettinger. Som i vår egen verden 🙂 Det er veldig tøft. Om en har interessen for å lage noe selv, eller bare kikke. Det er mer enn jernbane og modelljernbane representert 😉

De største anleggene er det nok gjerne lag og foreninger som står for. Men gemalen sitt er / blir ikke så mye mindre, husker ikke m2 på rommet hans, men banen går i en hestesko fra vegg til vegg, med tunell ut i gangen og inn igjen. Det er kun døra inn i rommet som er fri, og det sier seg vel selv – at det er masse inspirasjon å hente, for den med interessen 🙂 Og det er hovedsakelig derfor vi igjen skal dit.

Nå vil jeg tro at flere skalaer er representert også i år. Gemalen bygger Ho. Eller H0 som det heter. I skala 1:87.

Det er to år siden sist vi var på messen, så dette tror jeg gemalen vil kose seg med. Og her ligger nok mye av vår ettermiddag. Det stenger som plakaten sier klokka 16. Når vi kommer hjem vil jeg tro at gemalen fyker opp på eget rom for å kikke, se om inspirasjonen kan passe her og der.

#jernbane #modelljernbane

Ellers i dag regner jeg ikke med at det blir så mye mer utagerende, blir nok å for min del å slappe av litt senere, fordøye alle inntrykkene.

Kanskje dagen ender i et kåseri servert her i kveld? He he. Skulle ikke forundre meg om jeg fordøyet alt sammen i en liten historie for deg å lese i kvel, eller en annen passende kveld 😉 Får se hva det blir.

Innlegg fra selve messen, og eventuelle bilder får du nok ikke se før i morgen. Men har du jernbanefrua på snap eller Instagram så får du nok være med litt nå og da i løpet av dagen 🙂

Lag deg en fin dag så lenge 🙂

Jernbanefrua..

– «Tuuut tuut tut»

8 kommentarer om “Så gjør vi så når på messe vi drar…

Kommentarer er stengt.