Med skyhøye kneløft..

Denne dagen har gått med til å lade opp for morgendagen, etter gemalens nattuke gjør det seg med en rolig lørdag – og med det været vi har hatt her i dag så var ikke det noe problem. I solveggen koste vi oss så lenge det varte, og når gemalen forsiktig ymtet frempå noe om middag litt over klokka 18 i kveld skjønte frua nær sakt ingenting.

Når ble dagen så mye lengre igjen?! Vi har hatt så mye variabelt vær (les: snøvær) at jeg har jo ikke lagt merke til at dagslyset nå varer flere timer lengre enn…..i går ;-) Det gjorde dagen min mildt sakt helt alene, tenk at jeg rett og slett ikke har reflektert noe som helst over det – helt merkelig.. Men i dag har sola skint fra en helt blå og skyfri himmel – så nå synes det vel mye bedre enn før da antar jeg..

Men ja, han hadde jo helt rett i at det var på tide å begynne med middagen, og mens den putra på komfyren satt gemalen å tittet på videoer på nettet, jekka seg opp et par hakk i forkant av morgendagen tror jeg, han er klar, med skyhøye kneløft vil han være klar for å reise ut lenge før meg i morgen. Sann mine ord der han satt å kikket og kikket, på videoer av modelljernbane og helt ut av det blå kom det «du kjører ikke damplok med B7 vogner etter…» Nei det sier seg vel selv det at årgangene ikke helt henger sammen, jeg kunne ikke annet enn å flire. Det er så herlig å høre på når han blir så engasjert.

Naturligvis ingenting i veien med å ha B7 vogner hengende etter, men i gemalens hjerte kunne det neppe gått. Som de jernbanefolk vi er så må «rette» vogner henge etter riktig lok. Yrkesskade antakeligvis ;-) hihi.. Beklager om / at det muligens ble noe internt  ;-)

Etter middagen var det klart for sofavakt med litt munngodt og tv, vi er med å spiller «Alle mot 1» veldig morsomt og annerledes program, og i dag var vi nesten like gode som deltakeren, men han fortjente virkelig å vinne så det går helt greit ;-) Tenk å gjette helt innertier på 2 oppgaver, wow  =) Aaaai, nå kjente jeg på noe her… Hvor gammel var jeg igjen?!  😉 ha ha.. Bare tuller, moro er det.

Mens jeg sitter å skriver skriver dette her, sitter gemalen i godstolen sin (helt riktig) å ser på en film på tv, og jeg skal, så snart Ludvik hopper ned fra sofaen slutte meg til den glade gjengen min.

Du som har vært med her inne en stund har nok fått med deg at det ene beinet på den stolen er noe ustabilt?!….. kremt, det er det enda, men jeg sier ingenting ;-) (plystre)

(Lite bilde til glede for nye lesere, usikkert hva som vil skje her…)

Dagen her kort oppsummert = god. Håper du kan si det samme =)

Du som har jernbanefrua på snap fikk i ettermiddag se en snutt med noen kameraer, meningen var å legge ut et bilde av kameraene jeg lader opp til i morgen, men jeg slo det fra meg – kommer neppe til å ta med noen av dem i morgen uansett 😉 He he, men jernbanefrua er med – så for deg som vil er vennskapsdøra alltid på gløtt der inne. I tillegg til bloggens fb side og Instagram, alt med samme navn – snap er nok bloggens bloopers avdeling, og nå ser det ut til at problematikken jeg har hatt med appen de siste to ukene er mer eller mindre løst, mye bedre hvert fall, så det vil nok snart bli mye mer tullball der inne igjen… 
 

Håper din kveld er god =)
P.S – filmen jeg siterte fra før i dag heter  – «The Truman Show»
en drama/fantasy film fra 1998 med «Jim Carrey» i hovedrollen.

– som fortsatt venter på at Ludvik skal hoppe ned 😉

 

#jernbane #modelljernbane #snapchat                    

 

6 kommentarer om “Med skyhøye kneløft..

Kommentarer er stengt.