Giveaway… En liten hilsen…

(For ordens skyld. Innlegget er ikke sponset, men inneholder produktbilder fra shopping)

I går var som nevnt mutter og jeg en tur tilbake til min barndoms «dal» Strømmen, i Skedsmo Kommune.

Strømmen var drømmen, ikke like sikker på at det er det i dag, men det var det, den gangen. Uten tvil 🙂

Med Sagdalen Skole nesten midt i bildet bak blokkene. Gymsalen med blått på siden.

Ungdomsskolen jeg gikk på lå rett bak, ikke helt sikker på om det er ungdomsskole der i dag, eller om alt ble flyttet over til Bråtejordet når den sto ferdig. Uansett, den gangen var det hvert fall ungdomsskole skole bak der (Stalsberg) Og jeg bodde nesten rett over gaten for barneskolen. Kort vei til all lærdom. Vel. Mulighetene var det hvert fall lite å si på 😉

Vår tur gikk til Bikuben hobby og gaver. En hver kortmaker og eller scrappers store «godtebutikk» der har de det aller aller meste 💜 tør påstå at det de ikke har her – det trenger man neppe heller. Skal man dit flyr timene fort, det gjorde den visst for oss i går også, vi skulle bare – men det er bare det, at når man kommer inn der, så er alt det glemt. Det er så overveldende mye der, så enten bør man ha støvsugd nettsiden først og satt opp liste, eller søke hjelp 😉

Vi var i den situasjonen at jeg hadde lapp, mutter trengte hjelp – og innen hun var ferdig var det jeg som måtte ha litt assistanse, det er så mye at man nesten ikke finner frem. All ære til de som jobber der – de har kontroll 🙂

Midt i alt sammen ulte det nesten helt plutselig, som besatt fra mobilen i lomma. Alarmen jeg satte på – for å ikke glemme tida på parkeringa gikk amokk i lomma. Tror ikke jeg tar i når jeg sier at vi skvatt…

(En rekke av veldig mange, du som har jernbanefrua på snap så nok mye mer i går)

Jeg skulle egentlig bare kikke, men jo….. Jeg hadde med lapp som sakt, jeg ville se på en del ting, noe helt annet å se tingene i butikk enn via en nettside – og alt sammen ble med hjem. Pluss en ting til…

Papir går man aldri lei eller helt tom for..

To søte kaninstempler med tilhørende dies ble med i posen.

Et stempelsett med høner og kyllinger, og noen dies av border er fint å dekorere med 😉 Den kyllingfamilien var jo bare tøff syns jeg. Hehe.

Tre krukker med diverse til siste finish gjør seg det altså.

Denne sto ikke på lista, men «Hogwarts express» toget måtte jeg jo som den jernbanefrua jeg er bare ha. Det kan jeg få til veldig mye moro med 🙂

Alt i alt en veldig fin dag, og en god handel ble gjort. Påskekortene 2018 kan lages 🙂

Apropos påsken så tenkte jeg som så – at jeg har lyst til å ha en liten giveaway 🙂 Glede noen til påske.

Kunne du tenke deg en liten påskehilsen i posten fra meg?

Alt du trenger å gjøre for å være med er å kommentere at du har lyst på en hilsen, legg gjerne til hvorfor akkurat du fortjener et hjemmelaget kort, koselig for meg å lese 😉

Gemalen trekker to heldige allerede NÅ torsdag formiddag!

Navnet og eller bloggadressen blir det jeg noterer på lapp(er) så husk deg selv 😉

Med det håper jeg da, at du følger med på bloggen her, sånn at du får det med deg tilfelle du vant, og slik at det da kan sendes fortløpende på fredag 🙂 Da har det muligheten til å komme frem til påske… Sett at du skal være hjemme første delen av påskeuka da (gliiis)

Del gjerne innlegget med noen du syns burde melde seg på. Garantert mange som kunne fortjent en hilsen.. Jeg kan ikke glede alle, men jeg kan glede to 💕

Høres dette koselig ut, så lykke til 🙂

– som vil glede noen til påske 🙂

#giveaway #hobby #kort #scrapping #glede

Pssst. Har du et spørsmål eller to til frua så minner jeg om at spørsmålsrunden for mars pågår nå. Klikk deg inn og kommenter om det er noe du lurer på. Frua svarer på nesten alt, fredag ettermiddag. Link til spørsmålsrunden finner du

H E R ❤

18 kommentarer om “Giveaway… En liten hilsen…

Kommentarer er stengt.