Gemalen har funnet gløden..

Denne dagen har heller ikke gitt nevneverdige resultater, i form av den lille opprydningen som var ønsket på vaskerommet. Men den har rommet mye annet som jeg kommer tilbake til, når det passer 😉

Men mens jeg vasket og ryddet vekk klær her nede på formiddagen, så gemalen sitt snitt til å lure seg avgårde opp på furterommet sitt. Der ble han i flere timer.. Jeg puslet med mitt her nede, og helt ut av det blå kommer han med et halvt øye tittende frem fra gangen, med det største gliset du kan tenke deg sier han, «du nå har jeg virkelig funnet igjen gløden, du vet den stasjonen jeg har drivi å knota med, nå har jeg endelig løst det» han er så blid den gubben at jeg kan jo ikke annet enn å flire. Som om ikke det var nok med det han sa, så var det like mye måten han sa det på, jeg så han for meg som ca meteren høy og med en kjærlighet på pinne i neven. Sånn glad…

Siden vi skulle ut på vift etter mat til Ludvik tuslet gemalen i dusjen for å vaske av seg litt lim og diverse. Og det var da jeg så det.. Hullet.. På sine hobbybukser var det et akkurat passe stort hull midt i skrittet. Jeg kunne ikke dy meg, jogga etter gemalen inn på badet med buksene i hendene og latterdøra på vidt gap…. «Du si meg, vi kunne sikkert fått laget til en mer snerten fransk åpning» – «høøh« gemalen skjønte ikke helt hvor jeg ville, så jeg holdt frem buksene. – «Å ja, sikkert klipt`n av«... Akkurat da var jeg veldig glad for at jeg sto lent inntil vasken..

Etter dusjen satte gemalen seg fornøyd ned ved kjøkkenbordet, han så på meg å sa «du, nå ser den teddyjakka veldig slaskete ut på deg» – Hva slaskete? «jo du har blitt så mye mindre at det bare henger å slenger på deg» hva var han ute etter nå da tru?! Jeg tenker et halvt sekund før jeg svarer at slaskete er bra, slaskete liker vi – gjør vi ikke?! Slaskete er gøy =) Mens jeg svarte, og hadde et lite ordspill med meg selv over slask, slaskete og mer slankt satt gemalen å kranglet med en sokk. Kikka opp på meg å sa «jeg trur jeg må til dokker`n med denna lysken, for her er det så stivt der, det ikke skal være stivt» – ja nei det… – Bestille time da kjære?! Setter en de to setningene over her sammen så kunne jeg nesten lure på om gemalen viste våryre tendenser.

Mens jeg tenkte på det kom det et høyt «sluuuuurp» fra vaskerommet – javisst, jeg har vært så flink i dag at du vil ikke tro det?! Men der hadde vel dukene mine forsvunnet gjennom slangen og nå prøvde å stikke av ned i sluket?! Hørtes virkelig sånn ut.. Det skulle tatt seg ut, om dukene som skal på bordet til svigermor kommer, blir lagt utover i flere deler.. Det gikk vel helst bra, men bare den lyden på toppen av tanken om vårlige tendenser fikk meg til å flire. Det skal ikke så mye til på den rette dagen, og de er det mange av 😉 Kofferten står alltid fremme her i huset.


Nå er det kveld, og denne ettermiddagen og kvelden forsvant også i alt mulig annet =) Gemalen er i seng, klar for førstetur i morgen, vaskerommet er fremdeles urørt. Så hvis gemalen fant gløden før i dag – så lyser det rødglødende der inne. Det rommet blir altså mitt prosjekt, om noen dager 😉 Alt der inne er jo heldigvis rent, det er bare ikke der det hører hjemme, en del av inventaret da altså….

Og med det synes det liksom ikke like viktig, rart med det der, hadde alt vært møkkete så hadde jeg kasta meg over det nesten med en gang, men så lenge det er rent, ja så er det jo det da. Null stress.

Håper du har hatt en fin dag, og at natta blir god =)

8 kommentarer om “Gemalen har funnet gløden..

  1. Etdiktomdagen: Aldri en hel kjedelig dag her, jeg må ha det moro jeg, men mens jeg har det gøy så syns jeg noen andre kunne tatt jobben 😉 he he he.. Ha en herlig dag du også =)) Her skinner sola =)

    Liker

Kommentarer er stengt.