Noe snodig er det…

Ja jeg kan jo bare lure innimellom, selvfølgelig ikke uten en stor dose ironi og humor. De siste dagene har det vært litt mer «seriøst» her inne, selv om det forhåpentligvis er bra med variert lesestoff også – så er det på tide å ta et tak. Både her og der. Les bare her 😉

Når gemalen skal gå på langfri så tenker vi en god del tanker i forkant, især over ting vi nå har muligheten til å få gjort. Hurra tenker vi, full av iver og pågangsmot setter vi oss ned og forfatter oss en liten liste (?) over veldig viktige saker og ting, som vi bare må få gjort de dagene han har fri.

Vi nærmest gleder oss til å endelig få tatt et tak både her og der. Blir det noe tid til overs baker vi inn litt hobbyvirksomhet. Må jo kose seg litt også. Veldig gode tanker. Men så skjer et eller annet snodig på veien.

I kveld er langfria slutt, i morgen tidlig skal gemalen avgårde på jobb igjen. Og hva har vi fått gjort?! Jeg kommer faktisk ikke på en eneste «vettug» ting som har blitt gjort av det vi prata om før fridagene satte til.

Den store – «o-store plan» var, at vi skulle få rydda opp ordentlig på vaskerommet, men det tror jeg vi begge bevisst har forsøkt å sno oss unna, det er jo ikke noe moro å rydde der inne?! Lista vi laget oss vet vi ikke hvor ble av, så den eksisterte ikke lengre sa gemalen med et glis.

Vel, jeg skjønner ikke at vi i det hele tatt gidder å skrive opp en sånn liste, det er jo bare tullball. He he.

Og husker du.. et av de første innleggene jeg skrev på denne bloggen?! Det om introdusert undertøy?! Hvis ikke kan du lese det H E R =))

Disse nydelige boxerene fikk gemalen til sin bursdag… i oktober. De er enda ubrukt, kliss nye – frua rev av merkelapper og dilldall med en gang, la de pent inne på vaskerommet.

Men først nå er de på tur i vaskemaskina for en liten skylling så de kan taes i bruk. Ja om de passer nå da, vinteren setter seg jo fort både her og…der 😉

For å rette på meg selv. De er til vask nå. Samvittigheten kom som kasta på meg, ja den dårlige altså- så nå snurrer de rundt i maskina som en veldig glad unge på tivoli 🙂

Eneste som mangler nå er at gemalen om en dag eller to kommer å kremter frempå at størrelsen må være feil, eller at de krympa i vask. Å nei sann. De er nok som de skal og skulle ha vært de serru.

Det er ikke det at vi er late, på ingen som helst måte – dagene går så fort unna, at jeg kan ikke fortelle noen hva vi spiste til middag på mandag – for det husker jeg ikke. Men alt mulig annet enn husarbeid er mye mye morsommere. Det er jeg nok ikke alene om.

Men hva får vi egentlig gjort?! Det er det jeg begynner å lure litt på, for når vi da ikke gjør det vi mener vi skal, og vi nærmest ikke ser på TV i det hele tatt. Hva gjør vi da som tar all den tid det må ta?! Etter snart 11 år sammen så kan jeg med en gang legge til at vi oppholder oss ikke mer enn folk flest på soverommet, og jeg synes ikke vi holder mer på med hobby enn andre heller.

Så sitter vi da bare å glor i veggen?! Den veggen jeg har hatt lyst til å gjøre noe med, nesten like lenge som den dagen vi fikk nøkkelen til vårt ferdigbygde hus?! Kan ikke tenke meg at jeg har sett på den i flere timer om dagen i snart 6 år. Det nekter jeg å tro. Da må jeg i så fall ta grep snart 😉

Men nå er i alle fall de boxerene snart klare for tørkestativet. Så da får jeg vel gå tømme det først da, så det er plass. Så får vi se…..

Høres vel ut som vi oppholder oss i et veldig skittent miljø her nå, neida. Vi gjør jo ikke det, bevares. Men det vaskerommet synes å være et kapittel helt utenom og hinsides det meste av fornuft. Og om en ukes tid kommer mest sannsynligvis svigermor (!!)

Det begynner å haste, hvis ikke får stoltheten svi en durabelig knekk. Glansbildet over en huslig og god svigerdatter går sammen med dopapiret rett ned og bort til renseanlegget, hva det kommer ut igjen som vites ikke, men neppe noe brukelig, og eller koselig 😉

Jeg tror igjen dette er gemalens lille mesterverk, han går på arbeidshelg. Påsken er neste. Så vaskerommet blir nok min lille kos det. God planlagt mannebein. Well done 🙂 kniis.

(Minner om giveaway som trekkes i morgen tidlig)

#giveaway #blogg

8 kommentarer om “Noe snodig er det…

  1. Toini: Nei jeg skjønner det hvert fall ikke bestandig 😉 Mye blir gjort, men enkelte ting syns å bli nedstemt av noe mye mer moro =D he he. Gidder ikke lister mer fra nå av, kun handleliste som fungerer, om den ikke blir glemt igjen hjemme da 😉 Håper kvelden er god =))

    Liker

Kommentarer er stengt.