Gemalen sier jeg har en fetisj..

For en stund siden ryddet vi i en del skuffer, som med tiden ufrivillig har blitt oppsamlingsplasser for småtterier. Såkalt løsøreskuffer. Noe de fleste hjem har tror jeg. Vi har vel en fire slike skuffer. Fire egentlig ganske små skuffer – men som passer til alt mulig smått som ikke passer inn noe som helst annet sted, nesten utrolig hvor mye «ræl» som går i en sånn skuff?!

Det var mens vi hadde fått sortert disse skuffene, og kastet en god del gamle kvitteringer og sånt – at det kommer ganske så overraskende fra gemalen.

«Jeg trur du må ha en fetisj jeg altså»

– Fetisj?! Jeg?! (Iiiik) Hva babler du om?!

Uten at jeg hadde fått det med meg hadde han samlet sammen en del leppestifter, uklissete lipglosser og ja, det han drar over samme kam og kaller «leppegreier» i en haug.

Den pøbelen – tenk å blande seg borti mine sjarmatiseringsprodukter på den måten. Ha ha. Var vel helst for å sortere alle likesinnede artikler sammen, men lite visste vel jeg da, at den kategorien skulle vise seg å bli litt større enn haugene for kvitteringer, smålapper, diverse kulepenner og annet søppel og ræl

Var det akkurat da det kunne passet seg som best, å fortelle gemalen at det er fler?! En del fler. Med en setning som for eksempel «Vi har ikke rydda i skuffene på badet vennen min» (gliiiis)

Jeg har jo en hobby, som i aller høyeste grad går ut på en interesse for farger – å lage kort og scrappeprodukter inneholder gjerne mye farger. Jeg liker farger, også på meg selv. Ja ok – rett ut – jeg liker å ha farge på truten 💋

Men at totalen kunne ligge på rundt 20, kanskje pluss?! Nei det var ikke jeg klar over en gang.

Men jeg bruker dem alle, veldig ofte. Når jeg ikke har på noe pleiende, så har jeg på litt farger. (Juicy) 💄

Men han stoppet ikke der den mannen.

«Du, du har nesten like mange leppegreier, som du har pledd jo» whaaaat. Nei det kan du ikke mene.

Visst er jeg glad i pledd også, det ene mykere og mer pusete enn det andre. Jeg får liksom ikke helt tak i akkurat det pleddet som er – DET pleddet. Men like mange pledd som «leppegreier?!»

Jeg kjente det gikk kaldt nedover ryggen, for det verste var faktisk å innse, at detta gubbedyret faktisk kunne ha noenlunde rett… shit… Jeg pirket nok litt med sokken min, litt sånn borti ene beinet på skjenken når han sa det der.

Jeg ER glad i pledd. Heldigvis er det nok en del der som kan finne noen andre å tulle seg rundt. Jeg greier ikke kaste de selv om de er filleslitt. Blir som den gode gamle joggebuksa, eller de superdigge skoa, har en brukt de en del, så er de best. Ikke sant?! Selv om de ikke ser ut i måneskinn og alt det der.

Hva skulle jeg svare med?! At gemalen er litt over middels interessert i tog, at han til de grader har tatt med jobben hjem, installert den på eget rom over garasjen – og hvis det var opp til han – så hadde vi hatt et realistisk EL-14 eller en DI-3 i hagen som lysthus?! Hvem ville fått lyst da spør nå jeg. Ha ha 😉 «kom da kjærring så fyrer vi opp noen pølser i nohab’en» (Di-3) frua er meget skeptisk til overnevnte kasus.

Eller så kunne jeg jo nevne, at han var så glad i den gamle dama si (forrige bilen hans) at han med glede hadde latt meg stå i garasjen på nettene, til fordel for en deilig frontlykt å gnikke på før han sovna?! Jeg hadde kanskje fått sove over en bukk eller to.

Heeey, vi har vel alle et eller annet?! Ehehe. Men det er aldri så galt at det ikke er godt for noe. Tenker truten til frua hadde vært mye mer ruglete å få kremkyss av, uten alle de «leppegreiene»

Kremkyss ja, javisst. Gemalen og en kollega hadde det litt moro seg i mellom en kveld, det hele gikk ut på, at når han kom hjem – så ville han gjerne ha servert et kremkyss. Dette er da en tidligere kollega av meg, og han sendte meg til og med en melding om dette ønsket.

Ja, så jeg tok dem på ordet da! Når gemalen kom hjem hadde jeg spraykrem over halve ansiktet! Værsågod herr gemal 🙂

Tror jeg får ha «leppegreiene» de eventuelle fetisjer, OG pleddene mine helt i fred jeg altså 😉

Hvert fall til gemalen blir kald på beina 😉

#leppestift #fetisj #jernbanefamilien #humor #ironi #blogg

18 kommentarer om “Gemalen sier jeg har en fetisj..

  1. Ei_heks: Ja det er veldig veldig herlig. Det var vel i fjor en gang, men stadig oppe som tema der nede 😉 he he he. Krem og egg. Veldig moro med intern og bokstavelig humor.

    Liker

Kommentarer er stengt.