Svar på spørsmålsrunde Mars..

Hei igjen blogglandia =) 

Håper fredagen din er god så langt, her går den visst unna som alle de andre dagene 😉 He he. Gemalen er snart hjemme fra sin førstetur – helgen kan starte… (da med arbeidshelg for gemalen…)

Forrige fredag satte jeg i gang spørsmålsrunden for Mars måned, som jeg skrev i det innlegget så holder jeg en spørsmålsrunde i slutten av hver måned – såfremt noen vil spørre meg om noe =)

Det kom inn en del spørsmål denne runden også, og her kommer både spørsmålene og svar =) Spørsmålene / meldingene er i mørk lilla, svarene i lysere. Sånn for ordens skyld 😉

Ja, det er kjekt med spørsmålsrunder 🙂 Fin måte å bli kjent på som du selv sier 🙂
Så da skal jeg også stille spørsmål denne gangen 🙂
– Hvordan er en god dag for deg?

– En god dag for meg er å våkne med mindre smerter enn andre dager. Hvis dagen starter med forholdsvis lite smerter så kommer smilet helt av seg selv, nettop fordi jeg vet hva det motsatte vil si.
– Hva gjør du for å snu en dårlig dag til en god dag?
Ved en dårlig dag må jeg «jobbe» litt med meg selv, da nærmest tvinger jeg meg til å gjøre noe lystbetont, presser meg ut på tur eller inn på hobbyrommet for å holde på med noe koselig – å sånn snur sakte dagen seg til god =)
Og så ønsker jeg deg en veldig god helg ❤

Ha en kjempefin helg du også, og God Påske ❤

Når begynte du å blogge? Hva fikk deg til å få lysten til å blogge? Hva jobber du med? 🙂
– Jeg begynte første gang å blogge i 2008, snart 10 år siden allerede, på en annen adresse. Den gangen handlet det mest om å ha en typ nett – «dagbok» skrev ganske sporadisk på den. Nå blogger jeg fordi det er sosialt og moro. Jeg jobber ikke pr nå, da helsa ikke er stabilt god. Med det er bloggen er min koselige misjon. Spre om meg av hverdagshumor og andre gleder, for meg selv og forhåpentligvis andre.
Samt via Jernbanefrua – Snapchat, Instagram og Facebook =)

Første gang jeg noen gang stiller spørsmål på en sånn spørsmålsrunde. Men vi har jo åpenbart en felles kjærlighet til USA. Og jeg vet jo at du har vært i festlige Nashville. Men hvilke andre plasser har du evt. vært over there? Og hva var høydepunktet i Nashville? 🙂 Et smil og ønske om en fortsatt god dag/ettermiddag/kveld fra meg til deg.
– Det har vi, helt opplagt ❤ Jeg har vært både litt rundt i Nord Dakota, fra slekta og basen der, fire dager i bil rundt om, og på kryss av tidssoner. Vil ta en stund å nevne absolutt alle stedene vi oppholdt oss, men var en veldig veldig fin tur. Så har jeg vært i Detroit, og et kjapp stopp et sted jeg nå ikke greier å huske i farta. Og Nashville da, bryllupsreisen vi fikk av våre foreldre ❤ Men i all hovedsak Nord Dakota og Nashville, og jeg/vi skal tilbake =) Høydepunktet i Nashville var…alt =) He he, vi fikk med oss veldig mye den tida vi var der, men om jeg må velge noe så setter jeg nok en ekstra liten knapp på The Ryman Auditorium og Grand Ole Opry. Men høydepunktet er jo alt ❤

Hva er din favoritt farge og din favoritt mat :)?
– Min favorittfarge er nok lilla, ispedd litt annet blir det knall 😉
– Favorittmat….hmmm…. Veldig svak for en god indrefilet av møø, eller Kinamat fra favoritt restauranten..

Hva er din favorittfilm?
– Min nummer èn favorittfilm er nok «Broene i Madison County»
En topp ti liste hadde nok inneholdt litt mer futt 😉

Hva liker du best av komedie og action filmer?
– Ja takk begge deler, gjerne sammen ❤ he he he.
Hvilken musikk liker du å høre på?
– Countrymusikk, 50 talls Rock, Rockabilly ligger nok hjertet nærmest.
Men er i grunn veldig allsidig, til en viss grense.

Hva er din favoritt middagsrett?
– Som nevnt over her vil jeg nok si en indrefilet av møø, eller en tur ned på favoritt Kinarestaurant.
Skal du på Country festivalen på Vinstra?
– Det skulle jeg nok gjerne, men 4. Juli er litt «hellig» så da ender vi gjerne opp med noe annet like moro 😉
Hva syns du er det beste med å ha hund? ❤
– Det er jo mange, men en alltid lojal og kosete venn rager jo høyt opp på lista 😉
Gleder du deg til sommeren?
– JA, he he, det gjør jeg. Den må gjerne komme allerede i morgen ❤
Hva skal du i påsken?
– Gemalen jobber til og med onsdagen i påskeuka, så vi blir nok hjemme de dagene.
Tror svigermor kommer hit også – så det blir nok både sosialt, bra og moro 😉

Hva skal til for at du skal følge en blogg?
– At den er innenfor mine interesser, gjerne med en snert av humor og ikke for «tung»
Hva inspirer deg?
– Humor og gode saker =) Jeg må ha det gøy, og kan jeg kombinere det med noe lurt så blir det bra =)
Hvilken stil har du i huset? Gjerne med bilder.
Cowglam kaller jeg den, men det er nok litt misvisende det og altså 😉
Andre etasjen skal snart få et eget innlegg, vil vente til det blir litt bedre dagslys =))
Hva får deg til å smile?
– Det aller aller meste =) Jeg er lett å glede, og en humørspreder, tror jeg da…
Nevn 3 viktige ting i livet ditt du ikke kunne levd uten.
​- Som jeg ikke kunne levd uten?! Nja, strengt tatt burde en kunne leve uten alt men..
Gemalen min. Telefonisk kontakt. Musikk. (Alt nest etter primærbehovene. He he)

1. Hvor lenge har du og jernbanemannen din vært sammen?
– Snart 11 år =) 
2. Hvorfor er du anonym på bloggen?
– Syns du jeg er anonym?! Jo kanskje med tanke på navn og personlige bilder – kommer nok mer, litt etter hvert =)
Den som følger snapchat især, vil kanskje ikke si at jeg er like 
anonym. Alt til sin tid – og det faktum at gemalen ikke har noe stort ønske om å bli utlevert med navn og bilde her inne. Bloggen er min «greie» så derfor føler jeg meg frem til en grense vi begge kan like =)
3. Har du/dere barn?
– Vi har ingen felles barn, kun Ludvik muttegutt =)
4. Hvor jobber mannen din (nysgjerrig på det, fordi min mann jobber også i jernbanen)
– På Alnabru 😉 Jeg jobbet også der i flere år 🙂 Godstog 😉
5. Hva er dine 3 beste og verste egenskaper?
– Kreativ (både positivt og negativt) Motiverende og omsorgsfull. Fikk samme spørsmål sist så forsøkte å svare litt annerledes nå 😉 Verste egenskaper?! Finnes de egentlig? Men de jeg synes er verst selv, er utålmodigheten min på en del ting, og at jeg kan være litt distre og surrete på helt ubetydelige ting, men som må gjøres.
6. Hva er ditt flaueste øyeblikk?
– Hmm, det er nok en del øyeblikk, men kan nevne et fra da jeg var russ. Veldig tidlig i russetida skulle vi klatre opp i et tre, og jeg ble hengende fast i den ene snekkerbukse selen, knappen spratt, frøkna datt.
Russenavnet mitt ble «Knappen»

7. Hva syns du om svigerforeldrene dine?
– Jeg var og er veldig veldig glad i dem. Svigerfar gikk dessverre bort i fjor, men svigermor er gull ❤
8. Hvor gammel er du?
– 35 vintre 😉
9. Hva er du mest redd for?
– Slanger/ormer. Fornuften seirer alltid, men hjertet vil langt vekk fra dem..
10. Hva setter du mest pris på ved mannen din?
– At han er den han er, på alle måter. Utfyller hverandre på alle tenkelige vis, vært igjennom alt for mye negativt og leit til å henge oss opp i småting, så jeg er mest glad for at han er optimist der jeg er pessimist, osv…

Går du i Boots og cowboyhatt?
– Morsomt spørsmål, men ja…

Hvis du kan velge, ville du flyttet til USA?
– Det er i grunn et vanskelig spørsmål. På mange måter ville jeg uten tvil sakt ja, men så er det en del andre ting som heller mot nei. Men skal en trekke sammenlikninger mellom USA og Norge, så er vi på god vei til å bli såpass Amerikaniserte her, at om noen år så er vel de aller fleste godene her borte også…. Dessverre..

Digger deg, du er så morsom på snapchat, men er det sånn du er, altså vil mannen din si at du er ekte på snap?
– Så morsomt at du synes det, veldig koselig å lese. Og ja, han er helt enig i det. Jeg er akkurat som jeg er, både her og der. Orker ikke engang tanken på å prøve å være noen eller noe jeg ikke er 😉


Det var alle spørsmålene for denne gang =) Tusen takk for, at du lurte på noe 😉
Sånn det ser ut nå så ligger det an til en ny spørsmålsrunde i april også =)

Litt seinere i dag kommer det noe helt annet.
Gemalen mener nå at jeg har fått en «fetisj»
Frem til da håper jeg du nyter fredagen din 😉

6 kommentarer om “Svar på spørsmålsrunde Mars..

Kommentarer er stengt.