En stilt palme, og fraflyttet klokke..

Eller var det ikke sånn det var kanskje?! Uansett. Så var vi her igjen da. Klokkene er motvillig stilt, og eller har stilt seg sjøl. Frua, gemalen og Ludvik er på beina, om vi sto opp med «det rette» benet er jeg enda litt usikker på. Jeg blir altså så ugrei når klokkene må stilles.

Føler på meg at klokka liksom er helt feil. Gjør du?

Noen dager gammelt bilde – men med samme budskap. Her måtte det kaffe til for å få dreisen både på frua og sveisen.

Det er så snodig hvor rutinepreget kroppen er, da især med tanke på dagslys og den biten der. Jeg har sovet like kort/lenge som alltid, alt er egentlig som vanlig – likevel blir jeg smårar så jeg merker det selv, to ganger i året. Når den fordø** klokka skal stilles. Føler meg liksom ikke «som folk» når dette her foregår, og dette skal henge med meg noen dager før det sakte men sikkert retter på seg igjen.

(Bilde av en palme – mangler… 😉)

Ja i dag er det da palmesøndag. Jeg har ikke fått tak i noen palme å plante ute i snøhaugen, så denne søndagen blir nok som de fleste andre 😉

Gemalen jobber i ettermiddag – så mer eller mindre en normal arbeidshelg her altså. Jeg skal nok kose meg med boka mi i dag tenker jeg, samt pusle litt i huset. Veldig greit å kunne ta dagen slik. Pusle litt, lese litt. Pusle, lese.

Ja ikke puslespill altså – husarbeid. Det nærmer seg påske nemlig 😉 og de dagene har jeg ingen planer om å gjøre husarbeid. Jeg har det på den måten at jeg tar litt hver eneste dag. Det begynte med at jeg så meg nødt til det, grunnet helsa – og nå har det blitt en noenlunde fin rutine. Sånn halvveis, og nå prøver jeg å ta litt mer – sånn at de røde dagene får gå helt fri. Påske blir det uansett, men det er noe godt som skjer i topplokket når alt en ønsker å få gjort, blir gjort.

På den måten går nok dagen her, mens det fortsetter å sildre i takrennene og sola skinner fra knall blå himmel.

En så herlig lyd, kunne nesten hørt på den hele dagen. Skal se jeg surrer meg vekk, så det blir sånn også?! Tar jeg med boka ut nå – så er det nok «kjørt» he he.

Helt nydelig ute nå, kan jeg i det hele tatt drive inne med såpevann og fille nå?! Hømm hømm 😉 Svigermor kommer jo ikke før torsdag (gloriesmil) he he he.

Kose meg litt først, så får jeg se. Lag deg en finfin dag 🙂 smil til din neste.

14 kommentarer om “En stilt palme, og fraflyttet klokke..

  1. annebe: Nei jeg liker det dårlig, går litt i tåka noen dager. Så jeg merker det selv 😉 Her blir det nok ganske vanlige dager helt til torsdag, håper sola blir her minst en uke til 😉 drømme må man. Ha en finfin kveld ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.