5 punkter om vår påske..

Palmesøndagen henger over oss, og den har vært og er like god som den kokosnøtten som har ramlet av 😉 Gemalen er på jobb, og her hjemme har det ikke foregått noe som helst konstruktivt. Egentlig.

Jeg har, mer eller mindre tullet bort – store deler av dagen med moro på Snapchat?en. Det var en tidligere kollega, og kompis som mente at jeg slapp på en 5?er på hans kaffekvern. (Talemåte for å få skravla i gang)

Men hvem som putta på et uspesifisert antall mynt, på hvems kvern kan vi nå diskutere tror jeg. Jeg holdt det gående i flere timer, både i den samtalen, og på begge storyene mine. Hjelpes.

Det var akkurat da noen, som nå oppholder seg der oppe i skylaget, hadde sakt «pust litt nå kråka» så jeg prøvde det.

Men det gikk ikke så lenge kjente jeg. Jeg ble i så godt et humør av solen i dag.

Jada.. Jeg tok, og delte dette bildet før i dag også. Men for å sammenlikne med ettermiddagen, får det kose seg i dette innlegget også 😉

Det kom noen skyer rundt her, men Ludvik og jeg ble værende ute vi. Nøt og nyter lyden av snø som blir vann. Det er bare herlig å se at haugene minker. Sakte men sikkert.

I morgen starter den såkalte påskeuka. Og for å nevne 5, av garantert mange ingredienser for vår påske anno 2018, så vil det bli noe sånt som.

1. Gemalen jobber til og med onsdag kveld.

2. Svigermor dukker opp torsdag!

3. Flåklypa filmene skal sees.

4. Turer an «mass» hvis det er vær og føre til det.

5. Påskeegg, god mat.

…Tullete samtaler og morsomt samvær rundt alle de 5.

Igjen kunne det blitt et sjette. Men men. Lar seg ikke gjøre å være bastant om et tall for min del. Hadde jeg skrevet 7, så hadde det kunne blitt 10. Jeg får liksom ikke plass uansett. He he.

Vi blir hjemme denne påsken. Nå som sola begynner å få så godt tak her hjemme, så frista det meg ikke nevneverdig å reise til fjells – for å oppsøke mer snø. Vil heller nyte bittelitt vårlige følelser (?! Tendenser?!) før det kommer nytt snøfall.

Å ja, det gjør nok det i år også, som de fleste år tidligere. Det skal bare vente litt, til jeg nærmer meg ganske sikker på – at det ikke kommer noe mer 😉 omtrent i det momentet en del har trodd det samme, og lagt om til sommerdekk en herlig vårdag. Ha ha. Vi venter… Ja ja, bare jeg slipper brodder og eller truger 17.mai så får det vel stå sin prøve, denne runden også. Men sommerdekk venter vi med en stund.

Vært mye trafikk nede på hovedveien i dag, er du en av dem som har reist avgårde i dag kanskje?

Ludvik og jeg har gått en god tur i ettermiddag, og så forsøkte jeg å aktivisere mutten uten futten med litt lek. Han la nok igjen energien i den ene snøhaugen her borte. Den er jo så morsom å hoppe litt i. Han ville ikke leke i det hele tatt, så da fikk jeg lest litt.

Koser meg med en veldig morsom bok om dagen. Skriver nok noen om den på tirsdag tenker jeg. Men jeg kan røpe såpass at hvis «Calendar Girl» bøkene var en innertier, så vil du nok like denne her også.

Så langt en helt fin søndag her. Håper du har hatt, og har en finfin søndag også 🙂

4 kommentarer om “5 punkter om vår påske..

Kommentarer er stengt.