Vår langfredag..

Del 1 😉

Dagen er i gang, og sola skinner varm og god over Hadeland. Svigermor har sovet godt (hurra) og både hun og gemalen var på beina før frua…

Er det ikke snodig?! Når søte eldre damer sier at de er trøtte, og anslagsvis kommer til å sove lenge – ja så er de på beina får småfuglene har fått på fjørfrakken sin. Så der lå jeg å druntet, med Ludvik plutselig ved min side – så kommer det fra gangen «er du oppe eeeeel» ja nei det. Snart 😉

(Snille damen hadde med gule tulipaner i går, kjempefine)

Nå ramler og skramler det inne på kjøkkenet. Vi har akkurat fått i oss første ladning kaffe, og de to har gått inn igjen og begynt å finne frem mat. Kjøkkenbenken vår er ikke konstruert for mange kokker, så jeg sitter fortsatt ute i solen. Litt til, snart inn og ordne med det som foregår ved en annen benk 😉 teamwork er bra. Det liker vi.

Når maten er i magen blir det nok litt mer kaffe, før vi kler på oss og tar en tur rundt i nabolaget, og kanskje litt utenfor. Nyte sola som best vi kan 🙂

Forhåpentligvis finner jeg da noen fine objekter å ta bilder av – til kveldens del 2.

Nei nå skramler det fælt her inne, best å avslutte før et eller annet finner veien til gulv. Jeg begynner allerede å få nok inspirasjon, til et påske kåseri å servere her når damen reiser hjem 😉

Lag deg en herlig dag så lenge.

10 kommentarer om “Vår langfredag..

  1. Så koselig det var på bordet med blomster fra svigermor 🙂 Er vel slik at man våkner tidligere når man blir eldre ..i alle fall for de fleste :)) Fortsett å kos dere med kaffe, mat og rusleturer i sola :)) Ønsker deg og dine en fin morgendag :))

    Liker

  2. annebe: Veldig kos med blomster :-)) Fine er de ❤ hun pleier heldigvis sove litt lengre her, hjemme er hun oppe veldig veldig tidlig. En ny dag er i gang, og den skal nytes. Ha en herlig dag du med :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.