Vår Langfredag..

Del 2 🙂

Del 1 kan du, hvis du vil lese H E R ❤

Med mat i magen var vi klare for dagen. Det var sol fra knall blå himmel, og med det fant vi ut at vi skulle flytte en snøhaug – så vi fikk igjen uteplassen vår på fremsiden.

Det ble visst litt av en jobb. Og med tre dårlige rygger tok det litt tid. Men men. Tid hadde vi jo 🙂

Noe smelta. Resten ble måkt vekk litt seinere 🙂

Provisorisk bordplate for anledningen, duk – lys og svigermors sirupskake. Nam nam.

Etter en god stund i sola gikk vi oss en lang tur 🙂 Måtte jo vise frem litt utsikt – til innsikt. He he.

Er nå pent utover her da 🙂

Gikk opp til det nærmeste og høyeste punktet.

Oppi der er det nå hugget ut en hel del, for å gi plass til den nye hovedveien (grøss) for min del haster ikke det noe større å få ferdig, da det snakkes om bom i alle retninger av bygda.

Kald ved 😉

Vel hjemme nøt vi sola en hel del til, før middag. Etter middagen tok vi damene noe godt i stettglasset, mens gemalen tok litt i et midre glass.

Frem med kortstokken og spillet 31. Ikke så veldig moro å spille når man «bare» er to, men veldig moro med tre eller flere. (Poenget er å få summen 31 ut i fra 3 kort på hånda av samme slag)

Igjen litt dagbok preget, men det blir det rett og slett – når en har en god del annet å ta seg til. Det skravles og skjer noe nesten hele tiden. Veldig koselig alt sammen 🙂

Nå er det kvelden på oss. A svigermor selv er i seng, og vi andre er på tur. Nok en fin dag er over. Med masse heder og minner om svigerfar.

I dag var det 1. år siden han gikk bort, veldig fint at vi kunne være sammen denne dagen også. Denne dagen i fjor snødde det. Rart med hva en husker.

I morgen er det påskeaften, og vi har grillmat i tankene. En tur ut på butikken og diverse, kanskje en tur til fots – og ellers nyte sola til det fulle 🙂 Bare nyte og ta ting helt som det faller seg.

Referat kommer på blogg 🙂

Håper du har hatt en fin dag 🙂

#langfredag #påske

14 kommentarer om “Vår Langfredag..

  1. Hei, da har jeg kost meg med innleggene dine fra dagens dato og fram til hit. Fra bursdag til påske 🙂 Herlig lesning. Flotte bilder. Ha en fin kveld videre og ei god uke. Hilsen fra Nord.

    Liker

  2. fjellgeitbundingen.blogg.no: Så koselig å høre =) Håper din kveld er god også, og at uken er fin – tenk det er snart fredag igjen =) Hurra 😉

    Liker

Kommentarer er stengt.