Påskemorgen, rett fra høna..

Påskemorgen slukker sorgen….sies det. «Klukk klukk»

Heldigvis ikke mange sorgene herover i dette nydelige vær. Jammen har vi vært heldige denne påsken. Herlig å kunne være ute hele dagen, nyte lyden av snø som smelter i solveggen 🙂

Denne morgenen startet litt senere enn de foregående. Vi sov alle et lite øyeblikk lengre, jeg tror jeg kunne sovet til neste helg. Pollensesongen er med ett såvidt i gang. Ting skjer med busk og kratt som har kommet frem fra snøhiet. Men foreløpig får jeg ta det med et smil. Det er tross alt bedre med sol enn snø. Kan ikke sammenliknes i det hele tatt.

Vi syns det er veldig koselig med dekt bord, så igjen koste vi oss lenge med frokosten. Det er så koselig å sitte å spise litt, skravle og bare slappe av. Etter frokost tok vi en ny briefing på Snapchat. Denne gang tok vi for oss videosamtaler. Noe som kan være veldig moro, især da siden vi ikke ses hver dag 🙂

Av denne kollegaen vi har det litt moro sammen med fikk jeg beskjed om, å servere gemalen brune egg. (Gemalen er som tidligere nevnt litt over middels glad i egg) men brune har vi ikke (ulp)

Bokstavelig humor er fortsatt like moro – så da måtte jeg få til noe da 😉

Rett fra høna 😉

Når alt dette var i orden og med status ok delte jeg opp noen appelsiner til litt kos før de skulle reise. C vitaminer er bra – men fy flate så sur, den som skulle være så søt. Hjelpes. Tok to båter i munnen samtidig å da, svigermor syns jeg så ut som en vaklende høne der jeg sto å trippet. Ingen bilde av det – bare latter. Jeg er ikke glad i surt 😉

Nå er gemalen på vei hjem med svigermor. Oppover til Hedmarken det går, Ludvik og jeg er hjemme.

Det er så utrolig koselig med besøk av svigermor, og tiden går så alt for fort – men jeg blir allikevel helt utkjørt. Skjønner ikke helt hvorfor, alt er jo så bra. Jeg kunne jo tenkt meg, at hun ble her en god stund til. Så det må være noe med topplokket, og alle de ekstra småting som må gjøres. Sammen med alle inntrykkene etter masse artige samtaler, så blir det vel noe med helheten. Kjenner meg som ei vaskefille som er vridd opp litt for mye.

Det er vel noe likesinnede kronikere forstår best antar jeg?! Så i dag skal jeg bare roe ned, kose meg med litt rydding og bare slappe av. Finne tilbake til normalen. Hva nå enn normalt er 🙂

Om et par dager er hverdagene igjen tilbake, men gemalen er heldig. Med denne ekstra fridagen her, og fri fredag blir det en fin uke 🙂

Spådd litt mer snø utover i uken, men det tror jeg bare blir bra. Den tærer på det som ligger igjen – så snart er nok våren her for fullt. Hurra hurra.

Håper du har en finfin dag.

#humor #egg #påske

10 kommentarer om “Påskemorgen, rett fra høna..

  1. Forstår så godt hva du mener med å bli sliten..selv om det er bare kos og hygge….Ha en god kveld og fortsatt god påske! Vi er kommet oss hjem fra bobilen og det var også deilig! Borte bra, men hjemme aller best!

    Liker

  2. Toini: Godt noen kan vite hva jeg mener 🙂 Takk det samme. Kose dere masse med hjemkomst 🙂 Det er sant som du sier. Hjemme er tross alt best 😉

    Liker

Kommentarer er stengt.