Vår påskeaften. Del 2..

Nok en fin dag over Hadeland er over. Igjen har vi kost oss maksimalt hele dagen.

Vår påskeaften del 1, kan du lese H E R ❤

Utflukten startet på apoteket, litt solkrem, plaster og litt annet kjekt å ha – som vi var tomme for,kom på plass. Så reiste vi til to andre butikker, for både gosj (munngodt/godterier) og litt annet (også kjekt å ha) samt at vi fikk en akkurat passe stor bordgrill av svigermor.

Vel hjemme igjen fant vi hver vår plass midt i sola, og der satt vi å skravlet til det var tid for å fyre opp den nusselige grillen.

Vi ble fem stykker til bords for litt småknask å spise på. Den grillen var veldig veldig kjekk – og med lokk som kan festes – så det kan røykes mat i den også, eller ta den med seg. Det er jo en turgrill. Noe vi ikke har hatt før.

Denne tror jeg at vi kommer til å bruke veldig mye. Veldig kjekk for bare oss to. Lettere å fyre opp den der, enn den store.

 

Vi satt ute og pludret til sola gikk ned, da fyrte vi faktisk opp i ovnen inne, ble brått litt uggete når sola føyk avgårde. Så har disse to andre her spilt av meg nesten alle kronestykkene mine. Svigermor har nå en hel haug med penger etter å ha vunnet, en hel del. Men 31 er kjempemoro å spille. Jeg vant da potten en gang i kveld – så får vel være passe fornøyd 😉

 

Har du spilt kortspillet 31 før?

En dings til ble med hjem også, en Bluetooth spiller med lys og «fontene» den spilte ikke akkurat så veldig høyt, men høyt nok for kos ved bordet til spillingen. Tok en snutt og la ut på Snapchat?en av den. Fin å se på 😉

 

Nå er svigermor i seng, og vi er på tur vi også. I morgen skal svigermor hjem, og alt sammen roer seg ned igjen her hos oss. På bloggen også, har masse fint i vente å lese meg opp på. Når en har besøk så blir det ikke rom for å sitte med en hel del annet. Det er usosialt så det holder 😉 ikke noe koselig for den som besøker antar jeg. He he. Enda vi har tulla fælt på Snapchat. Det syns hun heldigvis er veldig moro. Noe som er gøy for oss også da vi ikke sees hver dag.

 

Uansett, har allerede begynt på et kåseri fra våre påskedager, morsomt å skrive det – for jammen har det ikke manglet på tullete setninger.

 

Håper din påskeaften har vært så fin, som den kunne bli.

8 kommentarer om “Vår påskeaften. Del 2..

  1. Toini: Skulle ikke bli slik, men sosialt er koselig. Ikke spilt varning tror jeg. Kose deg masse i kveld og gjennom morgendagen :-)) Godt med avslapning 🙂

    Liker

  2. kaffeslabb: Hei hei :-)) Tusen takk for den påminnelsen, jeg har prøvd å svare på mailen selv om det pleier å gå dårlig her oppe i fjellheimen :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.