Høner, klesvask og en lett irritasjon..

God dag…tirsdag. En helt «vanlig» tirsdag. Ikke tredje hønedag en gang. Ikke noe som helst annet enn det det er – tirsdag. Hømm.

I dag er det for enkelte høner en sorgens dag. Høner, egg og andre fjær skal igjen pakkes bort. Så nå sitter de der på kanten, og vinker med hvitt flagg (lommetørkle) mot meg. Det er noe litt kjedelig, ved det å pakke bort en høytid syns jeg – er så koselig med litt annen pynt rundt oss.

Nå har vi vesentlig mindre påskepynt, enn vi har julepynt. Men likevel da. Tenk at neste år dukker ikke påsken opp før i midten av april. Over ett år til høna skal frem igjen. Krysser alle labber for en god og varm sommer, ikke rart dem er «lei seg» 😉 he he he.

Det går nok bra denne gangen også tror jeg 😉

Bildene av snøen tok jeg, mens vi gikk kveldstur i går. Fikk ikke med meg alt – men det så nærmest ut som bølgende hav. Moro å se at etter en lang dags smelting, så fryser det på 🙂

Uansett, det var denne tirsdagen da. Gemalen er på jobb – og jeg er i gang med klesvask. Runde 1.

Akkurat, helt riktig. Jeg vasker ikke klær på helligdager, hvis jeg ikke må. Rett og slett fordi tørkestativet står rundt oss ofte nok ellers, så akkurat under helligdager, jul, påske og 17.mai minst – så skal det vekk. Veldig koselig når det er vekk. Nesten bedre enn påskepynt. At jeg samtidig holder helligdagsfred innendørs også, er en fin tanke rundt oldemor mi. Hun hadde likt det veldig godt!

Helligdagsfred ja. Kunne skrevet et helt innlegg over hvor irriterende det begynner å bli rundt her. 1. Påskedag etter lunsj ble det levert en beltegraver oppi her. Noe som er blitt helt normalt. Om det er midt i jula, påsken, 17 mai eller uansett tid på døgnet ellers.

Respekten for andre begynner virkelig å viskes vekk av alle som setter opp hus. Men det får bli en annen skål å skrive om. Jeg er enda ikke den som er mat irritert. He he.

Nå skal jeg fortsette med mitt, vaske klær og rydde vekk høner. Så skal jeg gjøre ferdig omtalen som kommer om ikke så alt for lenge 😉

Lag deg en fin dag så lenge.

18 kommentarer om “Høner, klesvask og en lett irritasjon..

  1. En rolig og litt laber dag her…hverdag..ja..deilig det…Men skulle ønske kroppen var mer på lag…Håper dagen din ble fin…påskepynten min kom aldri helt frem..tok bare med meg litt i bobilen..så det var fort gjort å rydde vekk. Ha en god kveld i stua!

    Liker

  2. Siw: Sant det, blir litt stusselig når høytidene ryddes bort =) Får bare erstatte med noe annet 😉 Her ble alle høner og egg pakket bort i dag =) Håper kvelden din er god =)

    Liker

  3. Toini: Samme her, kroppen er ikke glad i meg om dagen. Men må som med alt annet prøve å ta det med et smil =D Takk det samme, kose deg som best du kan =)

    Liker

Kommentarer er stengt.