Jeg glemte bursdagen til minsten..

Beklager lille venn, jeg husket ikke at det er bursdagen din på morgenen i dag. Jeg er en superslem «mamma» og det er helt og holdent utilgivelig – men kan du forsøke tror du?! Da ville «mamma» bli uendelig glad. Like glad som hun er i deg. Skatten vår ♥

Tenk at du er 2 år i dag. Tiden flyr så fort at vi rekker ikke følge med på alt. Men kalenderen lyver ikke, det er i dag. Og hverken «mor» eller «far» husket deg på morgenen, og har da heller ikke kjøpt noen gave til deg. Hvor elendig går det an å BLI? Jeg må nok ut en tur etterpå, du ligger der å ser opp på meg med et mismodig blikk. Akkurat som at du vet at dette er DIN dag, du bare vet at dette er dagen for enda mer pludring, kos, og ikke minst snop!

 LUDVIK ER 2 ÅR I DAG 

Du kom til oss som en lite nurk en maidag 2016.

Verdens nydeligste lille skapning.


Å leke er like moro den dag i dag =)


Du vokste fort, dessverre for fort. Her er du 3 måneder stor.


Store fine gutten 4 måneder =)


Da du nådde 1 år så du slik ut =)

Det er når jeg laster opp dette bildet at det går opp for meg. Trenger ikke mer enn litt kjapp hoderegning til heller. Et hundeår er 7 menneske-år……. 7*2 = 14.
Hjelpes! Vi har en fjortis i hus (
iiiiiik)
Men nei – her må jeg smette inn en rettelse! 
En toårig hund er 24 i menneskeår. Den gamle tellemåten satt dessverre for løst i meg, at den slapp frem før jeg fikk tenkt meg om. Den riktige tellemåten etter dagens er at hundens første leveår er 12 år, andre leveår er 12 år = 24. Deretter 7 år per mennesker, selv om noen drodler litt med hvordan beregningen foregår, jeg nølte – så jeg sjekket fire sider på nettet bare for å kunne skrive det riktig. Har jeg først åpnet munnen, eller latt fingrene leke seg over tastaturet – så er det moro at det er riktig også 😉

​Uansett moroa fortsetter. Hadde han vært fjortis nå så hadde det vel vært nå all moro begynte?! Jeg bare tuller, det er nok litt annerledes med hunder enn mennesker – tross alt, skulle tatt seg ut 😉 he he, ok – bildene i hodet kommer uansett. Av en liten cocker spaniel og Ludvik i sofaen med hver sin spillende dings, eller at de fyker ut på enten rollerblades eller hva annet som er populært nå. Jo-jo kanskje?! Det husker jeg var moro – helt til jeg fikk surra sammen den tråden nok til at det bare var et kasus å overlevere mutter eller fatter for reparasjon. Jeg var ikke dreven på jo-jo, og en del andre ting. Men jo-jo er definitivt en av de dingsene jeg ikke manøvrerte med bravur.

Valgte dette bildet som årets bursdagsbilde. Tatt for en ukes tid siden da vi fant ut at han hadde fått et sår på ryggen. Dette gror heldigvis slik det skal, så snart er Mutten igjen full av futten. Men hva hjelper vel det?! I dag er dagen hvor vi kunne begynt lett med trekke trening, det er rådet vi fikk for mange år siden, ikke trekke trening før 2 år. Det har vi i familien holdt oss til i over 30 år, og ser ut til å være til det beste for dyrene (utviklet)

Men slik blir det ikke her nå, som jeg nevnte lenger opp – du vokste litt for fort, slik at hoftene dine er ikke slik de burde vært. Det er noe med trang passasje for nerver og så videre – så du er og forblir en rolig og kosete turkompis så lenge du har livskvaliteten på topp og viser oss den hjertesmeltende gnisten. Dessverre med en medisin vi så gjerne skulle vært foruten. Som gjør at vi hele tiden må passe på mat og vekt. Livet bryr seg ikke om noe av det der, nix nåde. Du ble valgt til å bo sammen med oss to kronikere – så vi kaller huset for «rehab» når vi har gjester liggende over. Ikke så snodig det kanskje 😉 en intern spøk er jo alltids greit.. Vi har mange. He he he..

Dette skulle jo ikke bli et halvveis sentimentalt innlegg – det er jo bursdag!
Hipp hurra for den godeste og snilleste muttefutten i omregnet. Du er vår pelskling og vi er masse masse glad i deg, hallo – hvem skriver jeg dette til?! Bursdagsbarnet leser ikke blogg, ikke det jeg vet…

Ja ja, kakemat blir servert deg senere, sammen med en stor dose kos og tullball 
Resten av dagen forløper nok slik den vil 😉 Med lek, en lur og tur 

Del 2 kommer i morgen. Feiringen av vår 24 åring! Rett før han føyk ut med noen kamerater på en pub….

Eller kveldstur med folka sine da, om du vil 😉

 

#alaskanmalamute #malamute #bursdag                               

28 kommentarer om “Jeg glemte bursdagen til minsten..

Kommentarer er stengt.