Månedens Aukrust, med snø..

Månedens kalenderbilde kunne ikke passet bedre. I natt kunne vi atter en gang, stå å stampe i online kø – for å etter hvert komme helskinnet inn – å sjekke Skattemeldingen. Håper det gikk bra for din del 🙂

I går kveld, og anslagsvis utover natta kom det litt mer snø. Ligger vel ca 2 cm igjen ute her nå – og like sikkert som at julekvelden blir kastet på kjerringa, så blir folk sure når mer snø dukker opp.

Greit nok at vi mentalt var og er ferdig med vinter. Men at det snør i april, noen ganger også i mai og juni – er da ingen sensasjon. Tvert om 😉

Snøfallet fortjente likevel en ny «Skrue ring» på terrassen, så lenge det går å lage. Den snøen kommer samme hva jeg mener. Ikke er den verdt en enda surere status på Facebook, med rød sinna emoji heller, for den ideen er tatt av veldig mange andre. He he he. Så det må bli et halvt innlegg her da. He he. Så lenge det fortsatt sildrer i takrennene, så er jeg fornøyd 🙂

En runde rundt meg selv på terrassen hjalp betraktelig. Jeg kom fort inn på rett spor igjen. Sammen med Ludvik – som liker å gå i mine, gjerne før jeg har gått ut av dem selv 😉 Jeg likte ikke at alt ble hvitt igjen jeg heller.

Men…det er nå faktisk forsket på, og konkludert med at ny snø tærer på gammel snø – gjerne ispedd litt vind, så den smelter enda fortere! Så med det burde vi vel heller være glade for den snøen som har kommet nå. Jeg surver ikke. Jeg smiler 🙂

Men det er et, av veldig mange tydelig tegn på – at ingen og ingenting kan gjøre alle andre til lags. Så da er det vel som det skal være likevel da. He he.

Mens jeg sitter ute, hører at det sildrer friskt i takrennene så tenker jeg at det ganske snart er borte igjen. Men det ligger nok an til en smilende pusle dag inne. Så det blir en mer klesvask og huslige sysler dag dette her.

Aldri så galt at det ikke er godt for noe 🙂

Lag deg en finfin dag så lenge. Med eller uten snø 😉

13 kommentarer om “Månedens Aukrust, med snø..

  1. Etdiktomdagen: Godt å høre. Pluss er koseligst 😉 Det er veldig godt med pusledager, især mens det smelter ute. Alt som kom i natt er borte igjen =)

    Liker

Kommentarer er stengt.