Tørre sprukne hender en fredag..

Ikke sponset, inneholder produktbilde.

Altså, tørre sprukne hender?! Jess. Det har jeg hatt, mange vintre. Men ikke nå mer… Hurra.

Etter flere års egenhendig jakt etter den perfekte håndkrem lyste endelig pæra over hodet mitt. Den pæra vettu, som burde lyst opp like skarpt som sola over hodene våre, når vi får en knallgod ide.

Forrige onsdag lyste den hos meg, da jeg skulle på apoteket for å hente ut reseptene Ludvik fikk for såret sitt. Endelig får jeg vel si, kom jeg på at jeg skulle spørre noen om litt assistanse – til å finne en håndkrem som faktisk kunne gjøre noe for meg.

For en del år tilbake jobbet jeg litt som renholder på OsloS, og hansker var liksom ikke så stas å tre på seg. Så da ødela jeg den fine barrieren vi har på hendene våre. Mine blir veldig fort tørre mellom høst og vår. Så tørre at det på hver hånd sprekker opp litt, og blir sårt.

Men forrige onsdag altså var jeg så lur, at jeg la frem hele saken for apotekdamen – som nikket og forsto. Hun lot meg teste en del kremer, og etter litt snakk landet jeg til slutt på to. En jeg har brukt flere ganger i løpet av dagene, og en på natt.

Etter bare en dag merket jeg litt forskjell, og etter en ukes bruk er hendene mine like fine igjen som de er sommerhalvåret. Hurra for produkter som fungerer sier jeg bare. Hvorfor i alle dager har jeg ikke spurt FØR! Så med det tenkte jeg, at dette er jeg jo ikke helt alene om. Så kanskje jeg kan tipse andre?! Gode produkter er det jo koselig at noen tipser om =)

Er du som jeg, som i årevis prøver og feiler i jungelen over produkter som ikke gir deg noe, før du spør en kyndig?

At hendene våre blir tørre vinterhalvåret er jo helt normalt, og stort sett retter det seg utover våren.

Men har du den samme utfordringen som meg, at hendene blir så tørre at de får sprekker – før du har funnet noe som hjelper. Så vil jeg tipse deg om disse to, disse to har hjulpet meg veldig denne uken. Så har du ikke forsøkt de, så er de vel verdt det 🙂

– Den store tuben lukter mildt og godt. Jeg har bare klemt ut en ert, som jeg varmer litt mellom fingrene før jeg har smurt overflatene etter hver vask. Den er litt hard i konsistensen da den inneholder en del Shea Butter. Den er visst ganske populær sa damen, jeg forstår jo nå hvorfor!
– Den lille tuben er helt parfymefri. Den er en del fetere, så den trenger man da enda mindre av, den bruker jeg bare om nettene.

Hvordan en velger å bruke en krem er jo selvfølgelig helt opp til en selv 😉 Bare nevner det, sånn i tilfelle noen skulle lure på hva jeg har gjort. Jeg må jo og ærlig innrømme, at jeg har hatt en dårlig vane for å smøre hendene. Det kommer jo og av, at det meste jeg har prøvd har føltes «fett» og blitt liggende utenpå som et lag. Ukoselige greier å føle at jeg har «smørfingre» hvem liker vel det?! Gliiis.

Men forrige uke da, så begynte de å føles såre. Jeg blir tørrest mellom lille og ringfingrene, og et lite område rundt der. Samt mellom tommel og peker?n. Unyttig informasjon, men syns det var greit å legge til at hendene mine ikke ser ut som bjørkekvister. He he. Nå er de i alle fall helt fine igjen, men kommer nok til å bruke den store tuben helt til sommeren har fått ordentlig tak 🙂

Velmenende tips servert her altså, skrevet med normalt fuktige hender ute i solen 🙂

Lag deg en fin dag videre så lenge.

#cosmica #loccitane #håndkrem #hender #anbefaling

12 kommentarer om “Tørre sprukne hender en fredag..

  1. Høres ut som et kjent problem. Har også prøvd utallige kremer uten hjelp, kun fettet på fingrene. Kanskje prøve denne da. Takk for tipset 🙂

    Liker

  2. finnskogtroll: Det var utfordringen her og. Men disse har virket, og gjort det jeg ville. Verdt noen ord om den eller de kan hjelpe flere :-)) Bare hyggelig vettu :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.