Entating er bra…

Så lenge det er verdt, en veldig lang tid å fortelle 😉

O’hoy der ute.

Håper du har hatt en fin start på din lørdag 🙂 Jernbanefrua skal nok en gang ta turen ut, dit hvor ting vanligvis ikke skjer.

Det er frilørdag, og med det tid for ukens lille utflukt. Men etter i går kveld er jeg veldig usikker på hvor lang, og omfattende utflukten vil bli……

Etter den noe spesielle samtale før nattens frembrudd, skjønner jeg hvorfor det – langt utenfor normalen var jeg som sto opp først. Men jeg er heller ikke helt sikker på – hvilken vei en eller annen gjenglemt høne sparker denne dagen, og utflukten avsted. Det pleier jo å gå den veien den sparker?!

Det som er sikkert er at denne høna, jeg mener frua kommer ikke til å sparke noe som helst, noe som helst sted. Da vil det garantert skje et eller annet. Et overtråkk, eller i verste fall en lyskestrekk. Og jeg mener, en lyskestrekk er jo ikke såååå digg. Men så flaks har jeg stort sett. Så det blir hva det blir. He he he.

Virker som om «mannesyken» denne runden, går omtrent som det gjør med sur melk i en kattunge?! Opp og ned. Et tilnærmet lik normalt øyeblikk, for så å være slapp og syk.

Ser ikke ut som sola vil leke med meg i dag heller. Men skogdua synger sine vante monotone sang, småfugglene svarer som best de kan.

Så en får gjøre det samme, det beste ut av det som er 😉 Om jeg også har virket litt monoton her noen dager, så er det rett og slett fordi jeg har kommet på en idé. En ide som jeg nå har kommet et stykke med, og som kan bli noe bra!

Den skal du få lese mer om på mandag. Da avsløres det hele, og jeg er veldig spent på om det blir noen positiv reaksjon.

Etter det kan alt gå tilbake til sin skrønete hverdag igjen. Arkivet er fullt av moro – som ikke er delt enda 🙂

Lag deg en finfin lørdag så lenge 🙂

8 kommentarer om “Entating er bra…

  1. Så bra mannen er rimelig bra da..blir ihvertfall ikke verre….eller..kanskje i morgen..for da er det søndag..hihih..Ha en god helg og kveld..spennende å høre hva du har funnet på…hmmm….

    Liker

  2. Toini: Nei det virker som det holder seg litt i ro dette her, så får tro det hele går over veldig snart 😉 Leker med sine tog nå, så da er det nok ikke så ille som først antatt – eller stille før stormen. Takk det samme, kose deg masse =)

    Liker

Kommentarer er stengt.