En fysende dag hittil..

Søndagen her i brøtte er godt i gang, med sludd ute har jeg satt meg godt til rette – med ryggen til været 🙂

Jeg valgte meg denne søndagen. 8 april – til å gjøre absolutt ingenting fornuftig. Kroppen skriker i alt dette været. Så i dag holder gemalen på med sin modelljernbane og tog, mens Ludvik og jeg holder sofaen varm med litt kikkestoff på «pædda» latskapen lenge leve.

 

Jeg har ikke giddet å finne ut hvordan jeg kan koble den til tv?en en gang. Eneste jeg har hørt er at det går an. Utrolig hva øynene blir vant med, det plager meg ikke i det hele tatt å se på en mindre skjerm. Med den kan jeg sitte, ligge eller stå akkurat hvor jeg vil 😉

Etter å ha sett hvor mye en person har brukt på proteinpulver, og diverse egg og kyllinger – er jeg nå i gang med å se de herligste kaker bli blandet sammen.

 

Og det er ca nå jeg kjenner, at her kan jeg fort ryke på en «smell» aiaiai. Å sitte å se på dette programmet, med vann i munnen, nær sakt på tur ut av munnen – men uten noe å tygge på. Er det i det hele tatt mulig??

 

Jeg må bort å romstere litt i kjøleskapet, eller andre skap. Dette går bare ikke det. Jeg finner agurk, jeg finner gulrot. Jeg finner en sliten rest av isbergsalat. Jeg sliter 😉

 

Jeg har lyst på absolutt alt annet enn råkost eller salat! Jeg har lyst på noe som kan gi den gufne søndagen en liten søt ingrediens. Jeg finner en «pimp» fra i fjor. Å kjære vene. En pimp. Vel, det heter vel kanskje ikke det nå mer?! Denne lange saftisen man klipper av i enden og tygger i seg mens det iser ukoselig i tinningene. I min barne og ungdomstid var det noe man bare måtte ha, om sommeren. Sommer?! Sukk. Jeg legger den tilbake. Har ikke lyst på saftis nå.

Det finnes faktisk ikke noe godt å putte i munnen i skapene her, jeg skuler bort på knekkebrød pakken. La gå. Et knekkebrød med nydelig smøreost på. Jeg smører, og det ser så godt ut at jeg smaker litt. Litt mer. Pokker heller – jeg greier å tygge det i meg før jeg er tilbake hos «pædda» sukk.

Tilbake til start. Fortsatt lyst på noe søtt. For en dag 😉

 

Får du ofte lyst på noe godt, når du ser på et koselig program?

10 kommentarer om “En fysende dag hittil..

 1. Ja jeg får ofte lyst på noe godt…og har ikke vært flink siden påske..så må skjerpe meg til uka…Du får kjøpe noen frosne bær og lage smoothi når du fyser på noe…Det skal jeg gjøre…for er veldig lei guleroten jeg også…hihih..Ha en god avslappende søndagskveld!

  Liker

 2. Monica: Nei den er «dum» i dag, men det må bare gå det =) He he nei, tror jeg må fortsette å holde meg til å se slikt – til mat =)) knips. Håper kneet er bedre ❤

  Liker

 3. Toini: Det er et fint tips det, men det blir dessverre for mye frukt for meg, en halv normal frukt er nok for at jeg ikke skal bli for søt innabords 😉 Så går mest i agurk og den slags, gulrot er søtt det også =) Blitt voksen nok til å bry meg tror jeg 😉 he he he… Plutselig lært meg fordelen av å passe på =)) Kos deg med smoothien din du snille =)

  Liker

 4. Herlig å bare ha en slakk søndag 🙂 Det er jo hviledag så….
  I dag har jeg faktisk laget noe godt, laget fristende gode doughnuts 🙂 Så her burde vel salat og sånn stå på menyen kommende uke, sånn for samvittighetens skyld 🙂
  Men matlysten glimrer litt med sitt fravær for tiden. Det ble en halv doughnut etter frokost, og litt middag, så var jeg forsynt for dagen 🙂
  Ha en god kommende uke ❤

  Liker

 5. Eva: Det var slettes ikke dumt det nei, men som vanlig kom energien til kvelds, kledde oss for regn og labbet ut :-)) Fristet meg litt med doughnuts, har en pose smultringer i frysen enda. Men det blir nok liggende litt til :-)) Ha en herlig natt, og en fin mandag morgen ❤

  Liker

Kommentarer er stengt.