Jeg vant harepus..

Rett før påske meldte jeg meg på en konkurranse hos en medblogger jeg har vært så heldig å bli kjent med, mye takket være hundene våre 🙂 Vi har begge en polar rase, slik fikk vi kontakt. Og som det så fint heter så er, eller blir resten historie 😉 veldig koselig.

Monica er glad i å strikke, og premien var en strikket påskehare. Jeg trodde nok ikke at jeg kom til å bli den heldige, men midt i besøket av svigermor, alt som hører med – og på selveste påskeaften tikket det inn en melding på snap fra henne, om at jeg var den heldige vinner. Hurra.

Jeg ble oppriktig glad. Innlegget hennes fra påskeaften kan du, om du vil lese H E R ❤

I dag kom postdamen med favnen full av post. Du som følger frua på snap vet nok allerede at jeg fikk to nye bøker og en Blu-ray film som vi skal se til helgen. Men jammen hadde hun ikke med pakken fra Monica også.

Dette var første gangen jeg har vært så heldig å motta noe fra en medblogger, og det var utrolig koselig. Å motta denne harepusen – dette var rett og slett stas det! Sammen med den fulgte det en veldig rørende hilsen. Ble god og varm rundtomkring hjerten min 💜 Tusen takk snille 🙂

Denne syns jeg rett og slett var tøff jeg. Se på den snertne stussen da ❤ Veldig veldig fin! Hun er utrolig flink til å strikke kule dyr.

Men sammen med harepusen og den fine hilsenen lå det en ting til. Jeg tror hun fikk med seg gemalens lille utsagn om at frua muligens har en fetisj?! Noe du forøvrig kan lese tilbake på H E R ❤

Hun hadde veldig morsomt lagt ved en leppebalsam fra merket hun fremmer, og akkurat den der skal jeg «leve lenge på» altså! Jeg flira litt mer enn litt når jeg så den. Et veldig morsomt påfunn. Gemalen fikk seg en god latter han også, det var jo tross alt han som lurte på, om jeg har en fetisj for leppegreier eller ikke. He he. Så han flira godt der han satt og trillet den mellom sine fingre.

Så jeg skjønner nå, at det nok har blitt sånn. Jeg er morsomt blitt linket til fargerike leppegreier ❤ Jeg er frua som liker å ha farge på truten. Og det er helt greit. Nå var jeg attpåtil så heldig, som fikk noe pleiende å supplere med. Veldig snilt gjort av deg, den vil bli brukt 🙂

Tusen tusen takk for alt sammen Monica. «Monicus» harepus skal få hedersplass på hobbyrommet – når det blir ferdig.

Nå skal jeg flytte meg fra terrassen, og opp i sofaen og lese litt til 🙂 Lag deg en fin kveld.

#premie #strikk #leppebalsam

12 kommentarer om “Jeg vant harepus..

Kommentarer er stengt.