Det enkle er jo ofte enkelt..

I går dukket muligheten opp for å lage story på bloggen min, hvis det skjedde før (?!) så fikk jeg det isåfall ikke med meg.

Men i går så jeg dette nye, og det måtte jeg naturligvis teste ut. Mitt første forsøk kan du se H E R :-)) om du vil.

Jeg innrømmer glatt at jeg ikke er den mest teknisk stabile på blogg. Noen ganger er det «high-tech» nok, å bytte fonter, størrelse på skrift, og farger – sånn at det blir publisert sånn jeg vil at det skal altså 😉 Men det er fortsatt en stor prøv og feil «greie» det å prøve seg frem i design, headere og alle de fine mulighetene som ligger der, bokstavelig talt rett foran nesa på meg.

Men det er veldig moro å prøve seg frem da, bare bittelitt frustrerende noen ganger 😉

Story virket veldig greit, og jeg fikk det til, joda. Det gikk veldig bra alt sammen – det var bare det at jeg skjønte det ikke selv med en gang 😉

Mens sola gikk ned i går kveld, trodde jeg at jeg hadde feilet på story 😉

Det var kun en test som sakt, men jeg fikk da til å legge inn både tekst og bilder – og det hele var ganske enkelt. Den så fin ut når jeg kikka på forhåndsvisningen, og jeg publiserte.

Det var da jeg begynte å klø meg litt febrilsk der midt oppe på knollen. For når jeg gikk inn på min egen blogg, så jeg slettes ingen story. Det jeg så var det første bildet jeg satte inn – og introduksjonsteksten for innlegget. Dett var dett. Og det beste av alt, jeg skjønte ingenting. Hvorfor fungerte det ikke?! Inn igjen på forhåndsvisning – jooo, den så like ok ut der. Inn på blogg. Neeeh, ingenting nytt og fancy å se der..

Jeg sendte da noen meldinger til «partners in different crimes» altså kompanjonger som deltar på ulike kasus.

Og det var ikke lenge etter, at jeg fikk de fineste tilbakemeldinger. Først av en, så av to. Det endte på 5, som alle fortalte meg at når man er på «hjem» siden på bloggen – så må man trykke seg inn på selve innlegget for å kunne se effektene av story innlegget. Ha ha. Den var jo ny, tenkte ikke tanken en gang. Så firkanta går det an å bli.

Så hvis du også skulle tro, at du ikke får til story, så trykk på overskriften i innlegget – da tror jeg nok at den popper opp hos deg også 😉 Eller om du besøker andre som har lagt ut noe fint.

Men over til funksjonen story. Det er da en ganske fiffig funksjon. Jeg liker i alle fall variasjon, eller muligheten for å gjøre noe annerledes, og kunne tilby litt mer variert. Så for min del er den hjertelig velkommen – og vil bli brukt nå og da, når det måtte passe. Har nok allerede fått et par ideer til bruk av den i alle fall, og story har fått sin egen kategori hos meg.

Har du testet story – og hva synes du om funksjonen?

En ny dag er nå i gang, og her i brøtte blir det nok enda en rolig dag i solveggen. Gemalen har igjen jobbet natt, og skal avgårde på den siste nattevakt, for denne runden i kveld, men skal nok finne på noe moro i dag også 🙂

Lag deg en finfin torsdag så lenge.

-Facebook -Instagram -Snapchat = jernbanefrua

8 kommentarer om “Det enkle er jo ofte enkelt..

  1. Toini: Sant det, sånn er det av og til for meg også, men i teknologien så vil jeg helst «leke» meg med en gang =)) Hihihi =) Takk det samme. Kose deg masse =)

    Liker

  2. Ja, dette måtte jo jeg også forsøke når jeg leste om det. Og det ble rimelig vellykket. Ja, du har jo sett det. Jeg fikk ikke teksten plassert helt der hvor jeg hadde valgt den, så der har det skjedd noe, men egentlig gjorde det ikke så mye 🙂
    En kjekk funksjon som jeg også kommer til å bruke fra tid til annen 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.