Finnes det noe bedre..

Åpen for alternativer altså, men akkurat nå tviler jeg på om noe kan toppe en herlig dag i solveggen, sammen med en trøtt gemal, som etter nattevakt sitter med haka nedpå brystkassen, en kaffekopp – og en god bok 🙂

Noen minuser er det alltids, noe jeg skal komme tilbake til – jeg skyver dem unna for å slippe frem den gode følelsen. En gravemaskin greier ikke ødelegge for meg i dag. Og denne herlige gule kula skal bli hos oss ca en uke til 🙂 L y k k e!

Det er det jeg tenker da, men for noen andre er jo tydeligvis én liten sak da. Det er jo alltid det eller? Vi mennesker har det rett og slett ikke bra med seg selv tror jeg, om det ikke er nooe å klage på. Alltid skal det være et eller annet å sette en eller annen klissete finger på. Er det ikke noe, så er klisset på fingeren problemet 😉

Når den får tenkt litt mer over kasus så nevnes dette noe oftere videre, til en nabo eller bekjent – som ja, jo, etter å ha tygget litt på det som oftest er helt enig. Så er det i gang. Da har de noe å snakke om, en isbryter.

For å si det aldeles rett ut. Nå er det varmt her i solveggen. «Styggvart» faktisk. Noe jeg bare erkjenner stille inni meg stemmer, det er så herlig det får blitt, syns jeg! Kan vel ikke klage på sol og varme allerede nå eller?! Kniiiis.

Men den ene av to som gikk forbi her i sta sa det, høyt – akkurat idet de smilte, hilste og gikk forbi.

– Nei nå er det varmt altså, skulle tatt en lettere jakke. – Ja du har rett i det altså, nå steker den fryktelig i ryggen. Kunne faktisk tenke meg litt skygge jeg nå!

Skygge?! Jeg måtte rett og slett snu meg bort, for ikke å le sjenerende høyt. Det er jo i mitt lille hode en aldri så liten dose tragikomisk. Her sitter vi, enda med meterhøye brøytekanter som vi ønsker dit pepper?n gror. Borti 7-10 minusgrader enda om nettene. Ikke en eneste vårblomst å se – ikke utendørs hvert fall, de er enda godt gjemt under snøen.

Ja, så er det nå altså varmt da. 😉 He he he.

Jeg kjente dem ikke, så var det da jeg skulle sakt, at det blir «verre?» Var det da jeg skulle sakt at nå er det så deilig som det kan få blitt?! Men neida, de ruslet sakte forbi, en rusletur med sola i ryggen virker, både virker og er nok litt varmere enn for den som sitter å nyter. Men likevel måtte jeg humre litt, over at jeg hørte at det var nesten for varmt – så tidlig denne våren 😉 våren vi nå faktisk øyner et håp om at skal dukke opp.

Da jeg var en liten tur på butikken var heldigvis alle i godt humør over det herlige været. Over et par pakker bacon vekslet jeg noen ord med en mednyter, som ga meg kompliment – for den allerede godt synlige brunfargen i ansiktet mitt. Så det er ikke bare bare klaging. Heldigvis 😉

Håper du har sola hos deg nå, og at du nyter varmen fra den 🙂 Lag deg en god ettermiddag.

6 kommentarer om “Finnes det noe bedre..

  1. frodith: Ikke sant =) Det er helt herlig – kjenner at en lever igjen, ja du skjønte sikkert hva jeg mente. En nyter liksom ikke snø og kulde helt på samme måten – og det er jo bra, ellers hadde nok ikke jeg satt like stor pris på våre og sommer tror jeg ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.