Greier ikke det jeg..

Happy caturday, lørdag – eller hva du nå velger å kalle dagen 😉 Den er uansett i gang, og her ser det ut til å bli nok en godværsdag 🙂 Hurra.

Herlig å sitte ute å høre at det tiner, har enda nok snø å ta av – men slipper heldigvis å gå turer med brodder lengre. Hurra for det også 🙂 små gleder.

Her i brøtte ligger det an til en hobby, lese = kosedag, litt utpå dagen fyrer vi opp lillegrill, og resten av dagen får suse avgårde som den vil. Vi har ingen store planer av noe slag, nyte solveggen tenker jeg. Det er herlig det.

Ludvik nyter også litt sol. En snap gemalen sendte rundt i går nådde ikke bloggen før i dag 😉

Det er noe helt eget når været er så godt at en kan sitte ute hele dagen, da er vi nærmest bare innom huset. Vi liker oss best ute alle sammen her, helt til gradestokken forteller at det er på tide å gå inn.

Jeg greier rett og slett ikke være inne jeg, når været viser seg fra fra en ok side. Så lenge det ikke er veldig kaldt og nedbør, så er jeg ute. Samme hvordan formen er. Den vinner ikke over sola for min del 😉

Liker du deg mest og best ute, eller inne?

Vi er så forskjellige, også der. Uavhengig av vær. Noen liker seg best ute, andre holder seg mest inne. Så har vi dem som sier at dem liker seg best ute – men er mest inne. Eller de som ikke liker sola, og dem som digger regn. Vi er nok godt representert alle sammen 🙂

Ludvik er vel litt der, han burde ha digga snøen, men liker best sofaen. Han har et utrolig godt sovehjerte, og liker ikke kjempelange turer. Det siste henger nok mest sammen med hoftene. Når snøen en dag går, og gjørma og klinet på stiene forsvinner så har jeg igjen lyst til å prøve. Får ta med litt i sekken og ta flere pauser 🙂 Det er en del steder rundt her vi enda ikke har sett. Blir nok så bra så.

Men det første først. Sola. Frua skal nyte sola.

Lag deg en finfin lørdag så lenge.

6 kommentarer om “Greier ikke det jeg..

  1. Toini: Ganske like vi 😉 Tvinger oss opp – og det er jo veldig godt senere, litt vondt kanskje, men veldig godt ❤ Ha en herlig stund i sola :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.