Grillings er bra..

Ludvik var så fornøyd som han kunne bli, folka satte lillegrill på bordet i ettermiddag – og fyrte opp. At grillen kommer frem er jo ensbetydende med at også mat kommer til syne. Mat er godt, Ludvik er glad i mat, vår mat 😉 Ikke skjønner jeg at han orker å mase og holde på, han får jo nær sakt ingenting – men luktene er jo et eget kapittel. De er himmelske, noe jeg er helt enig i. Grillmat på kullgrill lukter godt. Helt nammenam faktisk.

Her om dagen viste jeg frem hvordan Ludvik venta på at vi skulle grille – var vel heller det at grillen sto der hvor han absolutt skulle ligge, men samme det 😉

*~*~*~*~*

I dag ble det en annen låt, når grillen kom på bordet 😉

I løpet av et bittelite millisekund var Ludvik på plass, i motsetning til frua så er som regel Ludvik på plass – akkurat der det skjer, og når det skjer 😉

Men som alltid når man skal grille, så er det aldri «bare» grillen kommer som regel frem først. Så tenner man på, og lar den surre for seg selv mens man gjør i stand salat, saus og ja, tilbehør inne 🙂

Å nei. Ludvik var ikke ute alene med grillen, tilfelle noen skulle tenke det. Det skjer a l d r i!

Det tar jo sin tid dette her med grilling. Mens «far» sjøl snekret salat og diverse inne, satt frua å surret for seg selv ute – sammen med Ludvik, ja å grillen da 😉 Før det var min tur til å ta over kasus innendørs.

….joda «kråka» det kom mat, det ble dinner for two her ute i herlig vårsol 🙂 Dessverre for deg muligens, hurra for oss. He he. Ok da, du fikk jo litt ris når vi hadde spist ferdig 🙂

Men du ødela faktisk hele moroa i innlegget mitt du mutt, du la deg uten å mase når vi satte oss til bords. Makan…. Han maste ikke før vi var ferdige – første gang i historien.. He he. Men det var jo bra. Bevares 😉

Dette var en perfekt dag for grillings, og den lille grillen er helt ypperlig for to stykk sultne mennesker. Plass til akkurat det en vil faktisk, den er ikke liten som den ser ut 😉 de er skjelden det. . . .

Når maten var trygt i magene, og alt var ryddet vekk igjen senket freden seg rundt grillen igjen. Gemalen sovna, mens jeg gjorde ferdig og publiserte dette innlegget 😉

Så, hva skal jeg finne på nå montru?! 😉 Noe «hyss» kanskje?! Hvem vet. Ikke jeg, enda. . .

Ha en fortsatt fin lørdagskveld 🙂

14 kommentarer om “Grillings er bra..

Kommentarer er stengt.