En kald grill til natta..

Kvelden har nådd oss etter en fin dag, en fin dag med sol og grillings. Gikk du glipp av grillseseansen kan du lese det H E R, om du vil =)

Selv om vi grillet litt lettvinn mat på påskeaften, da lillegrill var helt ny i hjemmet – så startet vi offisielt grillsesongen i dag. Ser for oss mange fine stunder ved siden av denne lille kjekke saken 🙂 Tre hus på rekke og rad fyrte opp samtidig i ettermiddag, kan tro det luktet….rart over feltet her?! 😉

Alle luktene endte opp her, men når jeg fikk skilt de fra hverandre – så ble jeg….mett. Jeg orka ikke spise opp middagen min i dag (heller) gitt.

Det er nok den eneste «feilen» med eksempelvis grillmat. Jeg blir mett nesten før maten lander på tallerkenen. Faktisk ikke så veldig morsomt, for det er jo så godt.. Men men, nå er grillen kald – og satt litt unna for nysgjerrige poter. Hadde vel bare manglet, om Ludvik så sitt snitt til å rive ned hele greia så det skulle bli sopings og spylings på agendaen. Nei. Bedre å huske å sette unna med en gang 🙂

Ja ja. Dette har kanskje ikke vært den mest humoristiske uka servert fra meg, de siste dagene har løpt avgårde i sol, må passe på å nyte sola mens den er her 😉 Nyte og lade opp til hva enn som kommer. Alt til sin tid som det så fint heter.

Innrømmer lett at jeg blir litt daff av solrike dager og jeg, jeg blir om mulig enda blidere, sola gjør noe med meg – men, ja nei jeg vil ikke si jeg blir lat, men daff. Har jeg plassert meg i godstolen ute med en bok, og eller musikk etter en gåtur – ja så sitter jeg der. Sitter der og hamstrer opp c-vitamin lageret til den store gullmedalje. Var nok noe slunkent der etter denne lange vinteren.

Håper du har hatt en god lørdagskveld, nå er natta i gang. Ha en god en 😉 Håper plussgradene holder seg her i natt. Ønsker resten av snøen dit pepper?n gror, om ikke lenger 🙂

 

8 kommentarer om “En kald grill til natta..

  1. Viktig å få hamstret c-vitamin 🙂 i fjor fikk jeg alt for lite , så det har vært litt underskudd i det siste… 😮

    Liker

  2. frodith: Tar c-vitamin nesten hele vinteren, så ikke vært borti underskudd, tror jeg da hvert fall :)) Tar enda, men slutter nok når det blir litt varmere i lufta :))

    Liker

Kommentarer er stengt.