Dekk og egenbilpleie..

Så var det «dags» igjen. Av med vinterdekk – på med sommerdekk. Ironien er til å ta å føle på.

Om høsten venter veldig mange med å legge om. Det går en dag til, enda en dag – ei uke. Helt til man legge om, glatt. Litt etter litt innser man at jo – vinteren kommer nok det året også. Men så fort snøen begynner å tine får gjerne de samme menneskene nesten ikke lagt om til sommerdekk fort nok. Da kan det bare ikke komme mer snø, og ikke kan det være glatt i skyggepartiene?! En litt artig tanke 🙂

Vi litt oppi høgget legger gjerne om litt før til vinter, og litt senere til sommer. Så i dag fikk Jippi min på seg sommerskoene, og jammen fikk den ikke en etterlengtet dusj også. Gemalen har gitt Jippi min en god runde egenpleie i dag. Snille gemalen. Hurra for det.

Det er virkelig noe herlig over å få på sommeskoene på bilen altså, så jeg skjønner det jo så godt at man nesten ikke får lagt om fort nok. Måtte bare flire litt av tanken som kom samtidig med at gemalen la om.

Å få på sommersko på bilen er jo ensbetydende med nix mer snø og slaps på veiene, bare veier – sommeren ligger foran oss, bare å kjøre avgårde. H e r l i g! Endelig 🙂

I samme slengen som det ene hjulet mitt måtte få litt hjelp, fikk gemalen ordnet seg ny gummi på sine fire sommer, så med det venter han noen dager til – til de er klare på felg 🙂 Hva man får fikset noen ledige onsdagstimer. Makeløst.

Samtidig med alt dette, har frua i dag snurra og hengt opp tre runder klesvask, susa litt rundt seg sjøl og ordnet middag. Brått gikk denne dagen også over i kveld. Rart hvor fort tiden går når man holder på med noe 🙂

Nå skal vi snart luske oss inn – for å kle på oss å gå kveldstur. Dette har vært en fin dag, på tross av noen etterdønninger fra gårsdagen.

Håper du har en finfin kveld 🙂

6 kommentarer om “Dekk og egenbilpleie..

Kommentarer er stengt.