Regn og sol og latter….

«Lille speil på veggen der, hvem har den sveisen jeg skuer der?» 😉

Håper du har hatt en fin morgen, som nå sakte glir over til dag. Her er dagen i gang, formen er «så der» men det var jeg vel i grunn veldig forberedt på – etter en såpass lang og fin dag – som gårsdagen var. Gikk du glipp av min og vår gårsdag så kan du, hvis du vil lese begge innleggene om og rundt den H E R =))

Først en humoristisk skildring av morgenen, så et innlegg om dagen, og noen bilder fra #asvo

Gårsdagen er nå historie og en ny dag i gang, allerede ferdig med regn, latter har, er og blir det – og kanskje også sang?! Det regna veldig godt i natt, lå å hørte på en skikkelig regnskur før jeg sovna, det gjorde seg det nå altså, få vasket unna litt støv.

For gemalens del inneholder denne dagen skobytte på bilene våre, skal bli fint å få bytta om. Da er det for alvor vår 🙂 Vi venter som regel litt lengre oppi her – så når gemalen forteller at han skal legge om, så er det vårtegn godt nok for meg enda vi har igjen 20-30 cm hvitt i hagen. Det har krympa veldig de siste dagene, så det er håp 😉

For min del inneholder dagen det jeg får til innendørs, samt nyte sola utendørs. Lade opp igjen etter gårsdagen. En klesvask snurrer og går for seg selv inne. Når jeg har fått krangla den opp på et stativ snurres neste i gang. Vært noen dager igjen hvor jeg rett og slett bare har lukket døra 😉 Helt ut av det blå for frua, kommer gemalen tuslende – lurer på om det er mulighet for å snurre i gang en sokkevask?! Så den snurrer altså nå, i skrivende stund 🙂

Så nå skal jeg pusle litt og nyte litt, så kommer det mer fra frua utpå her også i løpet av dagen.

Lag deg en fin lillelørdag så lenge 🙂

16 kommentarer om “Regn og sol og latter….

Kommentarer er stengt.