Hele dagen i en smell..

Dette har vært en varm og fin dag på Hadeland. Vekslende sol, men varmen i lufta har vært tilstede hele dagen. Og det har tint så masse. På morgenen i dag så jeg bare bruddstykker av plen i hagen – men nå ser vi vel nær 60% av hagen. Det er rett og slett herlig å se. Gleder meg til det er såpass så jeg kan rake litt – en utenkelig tanke for frua, men denne vinteren har vært så lang – at jeg faktisk ser frem til å pusle litt og gjøre det fint rundt oss.

Dagen startet riktignok noe vrangt, det var bare å snu litt på det, men mer om det kan du lese H E R =))

Ludvik og jeg har som du sikkert skjønner kost oss masse ute i dag, vaskemaskina har snurret og snurret, og mellom påfyll og «oppheng» har vi stort sett oppholdt oss ute i varmen 🙂

Litt utpå ettermiddagen startet jeg månedens spørsmålsrunde. Den varer til neste torsdag kveld. Svarene kommer på bloggen i løpet av neste fredag ettermiddag 🙂

Har du noen spørsmål til frua, eller et tema du kunne tenke deg at jeg skriver om – så kommenter det gjerne under innlegget H E R =))

Mens jeg snurret i gang enda en klesvask kom ukens bok ut på bloggen. En veldig fin bok jeg varmt kan anbefale. Især til den som har litt erfaringer både med kreft og Alzheimer, og som kan forestille seg de to diagnosene fordelt på et ektepar over 80, på roadtrip i en gammel bobil langs den gamle route 66 i USA. Både humoristisk, tragikomisk, varm og hjerteskjærende.

Ukens bok innlegget kan du lese H E R =))

Det var den foreløpige dagen i et lite jafs. Under bildet venter resten 😉

I ettermiddag var mutter og jeg ute på en liten runde, vi var innom lagerutsalget Martinsen, der fant vi begge rimelige puter. Jeg kjøpte tre stykker som skal få bo i toseteren vi har ute på fremsiden av huset (bilde og mer om det kommer i morgen)

 

Etter det tok vi en runde på Europris, en runde mest for å kikke – gemalen fikk hentet igjen sommerdekkene sine med rykende fersk gummi på, tidlig i kveld, så han la om mens vi var ute og fikk litt vind i sveisen 😉 vinn vinn. He he.

 

Bildet over er fra kveldsturen vi gikk i sta, månen kommer fint frem i kveld – og når vi kom litt oppi bakken her så vi konturene av resten – det er litt spesielt å se på syns jeg, når den enda er liten men skyggene viser hele 🙂

 

I morgen venter fredag, og denne fredagen skal Ludvik og jeg pusle helt alene, hele dagen. Gemalen har dobbeltvakt, så det blir nok en del venting fra Ludvik?s side. De kan klokka må vite, og når «far» ikke kommer hjem til ca den tid han pleier – ja da tasser Ludvik frem og tilbake en god stund. Ligger litt og tasser litt. Venter på «far» frua skal benytte anledningen til å ta en vask på soverommet denne helga, og bytte til lystette gardiner. Det er gull for en skiftarbeider især å ha. Begynner nok så smått i morgen, og pusler på utover dagen og videre gjennom helgen 🙂 Godt med alt en får gjort.

 

Men det første først. Nå er det snart natta her i brøtte. Håper du har hatt en finfin dag 🙂

8 kommentarer om “Hele dagen i en smell..

  1. Toini: Takk det samme =) He he he, ja det er noe med det, mulig jeg ikke gleder meg like mye som jeg sa, men at mulighetene kommer frem – det liker jeg veldig godt =) Prøver som regel å rake litt hver vår også 😉 Før gemalen tar resten.. Håper din morgen er god og fin =)) Her skinner tåka i dag 😉

    Liker

  2. solliv: Alltid nok å pusle med, om en er klar for det. I dag er det lite å se, så håper resten av snøen blir borte med tåka 😉 Takk det samme, kose deg =))

    Liker

Kommentarer er stengt.