Om header og kvelden og sånn..

Jeg er vel en pussig skrue. Dere som har fulgt med en stund vet at jeg holder på å lage ny header til bloggen, og pimper litt på designet. Står jo forøvrig det —-> også at designet er under konstruksjon.

I dag fant jeg endelig ut (puuuh, etter flere timer) hva ca størrelse det bør være på header her etter de nye design malene kom på banen. Jeg greide å lage header i februar, men to måneder senere ble det på ny en utfordring, vel – nå har jeg skrevet det både i bok og stein – så nå altså 😉 He he.

Lagde en test på ny header……ser du den? Ikke jeg heller… Den er lastet opp, og jeg ser den om jeg går inn å forhåndsviser et av de ferdig lagde som man kan velge (om som jeg har et av) Får tro den dukker opp snart så jeg kan få sett den.

Pc varianten av header som ikke er lastet inn. Mobil headeren er også bare midlertidig. Jeg ville bare ha vekk snøen for denne gang 😉 Ingen av dem blir altså værende, lekte meg bare litt med bilder og så videre – så når jeg får sett hvordan det ble så erstattes den nok med en «renere» variant =)

Kvelden er her uansett igjen, og også denne dagen synes jeg har gått veldig fort. Dagen startet med tett tåke, gikk over i lett blanding før jeg kunne nyte noen timer i sola. I morgen er det meldt knall gul kule – og den skal jammen meg nytes, jeg har jo til og med nye puter å nyte de med må vite 😉

(Bilde fra tidligere i dag)

Synes egentlig ikke jeg har fått gjort så veldig mye annet enn å knote med header. Jada, jeg vet jeg kunne satt vekk hele jobben, men jeg er nå en av de kreative som liker å «leke» litt med dette selv. Liker å få til – leke med bilder, fonter og alt sammen =)

Nå skal jeg sette meg ned med boka mi til gemalen kommer hjem fra dobbeltvakt, si hei hei før han legger seg – han skal på midttur i morgen igjen. Arbeidshelg her med andre ord – så lite moro på tapeten. Stille og rolig – godt det =)

Ha en fortsatt finfin fredagskveld,
jeg skriver i morgen også jeg, gjør du?
😉

#header #blogg #bloggdesign          

8 kommentarer om “Om header og kvelden og sånn..

  1. Toini: Det er veldig moro synes jeg, leke med bilder =) Ikke verre enn det, var lagringen jeg feilet på – å få sett størrelse på den. Den er lastet opp – men ingen ser den =( Aner ikke hva som er feil med det der =)) Håper sola skinner like godt hos deg som her – det blir en finfin sol dag =))

    Liker

  2. Etdiktomdagen: Off ja, og når jeg endelig får det til – da vises den ikke =( Det er jo det kjedeligste av det kjipe… Det er det som er her også, uteplassen foran på bildet brukes minst – vi bruker terrassen på baksiden mest 😉 hehe. Ha en finfin lørdag =))

    Liker

  3. Eva: Moror å fikle litt selv ja, bare så kjedelig at den ikke vises når jeg endelig har fått det noenlunde til =( Formen først, skrive senere 😉 Det er en god avtale med seg selv det =) Takk det samme snille, kose deg masse =)

    Liker

Kommentarer er stengt.