Svalestup..

«Lille speil på veggen der, hvem er mest klønete i huset her?»

God dag lørdag 🙂

Håper du har en fin start på din dag. Her startet den med et aldri så lite «byks» så svaret på det over her, er meg! Det hersker ingen som helst tvil, om at det er jeg som får til de mest utrolige ting i dette hus. Selv om gemalen er på jobb – nærmest hører jeg han gliser og nikker bekreftende når jeg skriver dette her.

Det er snart 11 år siden sist, men i dag greide jeg å gjenta «suksessen» det er/var å ramle ut av senga. Dette fikk jeg til med bravur når jeg skulle kreke meg opp. Det samme skjedde nå som den gangen. Jeg lå på dyna mi, og skulle bare lene meg utover så jeg fikk løs dyna – men der var det ikke mere seng.

Den gangen greide jeg det på 120 seng, med gemalen som humrende tilskuer – denne gangen måtte jeg glise av meg sjøl. At jeg skulle greie å ramle ut av en seng på 180 – og til og med når jeg hadde den helt for meg selv. Sånt skal vel ikke skje da, men jeg får det til 😉 Ingen bilder å vise da jeg hadde mer enn nok med å komme meg opp i vaklende knestående før jeg til sist sto på stokkene. Da måtte jeg sette meg ned så jeg fikk flira ferdig. Jeg får fort noen artige bilder av hvordan ting jeg gjør kan se ut – utenfra 😉

Nå er jeg ferdig med å flire, ingen varige men – kun ei litta latterkule, såpass må jeg da kunne unne meg selv en lørdag. Så her sitter jeg ute i sola og nyter. Dette blir en knall solværsdag og den skal som alle de andre nytes 🙂 blåser en del akkurat nå men, og pollen er det nok av kjenner jeg. Det blir nok bra alt sammen – og totalen for dagen blir nok god. Greier fint å finne på et eller annet uansett vær og vind jeg, skal ikke stå på det 😉

Endelig vises den midlertidige header for deg som leser, både den mobile og pc versjonen. Lar de stå til jeg blir ferdig med de endelige, ville bare ha vekk snøen på bloggen så lenge 😉

​Så til deg som kanskje synes det nå ser litt rotete ut akkurat nå?! – det skal bli bedre. Om ikke du liker disse her da? Gi gjerne en tilbakemelding på det – ikke så ofte vi ser våre egne header når vi er fornøyde med de eller? hehe.

Lag deg en finfin dag så lenge, så blogges vi 🙂

#headerdesign #design #blogg

6 kommentarer om “Svalestup..

  1. Toini: He he, jeg har nå endret design – for du hadde jo helt rett i at bildet endret seg hvis man klikket inn på et innlegg – har bare ikke tenkt over det før, og det syns jeg hørtes rotete ut for andre. Jeg ser det ikke like ofte selv, så nå er det endret 😉

    Liker

Kommentarer er stengt.