Mange planer..

«Lille speil på veggen der… se en annen vei enn her» 😉

I dag har jeg så mange planer, at jeg rett og slett ikke vet om jeg får begynt på noe av det?! Det er en gråværsdag ute, det regner. Ja, hva er det egentlig med det der?! Vet ikke med deg, men jeg kjenner til flere som greier å si at enten våren eller sommeren var av det veldig dårlige slaget – så fort vi fikk én eller toppen fem regnværsdager. Hvor begynner de statistikkene sine for å kunne si noe sånt tru?! I dag regner det, så jeg holder på hatten, våren er kanskje allerede nå ødelagt 😉 he he. Skjønner ikke sånn tankegang jeg.

Men tilbake til kasus. Siden det er spådd bra vær igjen utover uken, noe som kanskje redder våren likevel – har jeg ca tusen tanker i hodet over ting jeg burde få gjort denne dagen, og muligens morgendagen. Antakeligvis hele uken og et godt stykke ut i mai..

Ingen av dem har nådd noe som helst papir for å danne en liste, og da skjønner den som kjenner meg – at det fort blir surr. Noe ala bildet jeg tok på kveldsturen i går…

Dette er hodet mitt akkurat nå, et virvar uten like.

Innhold: Klesvask, vindusvask, rene lystette gardiner, støvtørk, støvsuging, badet, vaskerommet (pust) turer med Ludvik, stell av blomster, telle nupper på en genser, brette sammen tøy, henge opp klesvask (etter klesvask, etter klesvask) spise, mer tur, rydde i gangen.

Mellom alt dette her kommer alle de tingene jeg begynner med, mens jeg er i en av oppgavene. Som å sortere kvitteringer, finne igjen en leppegreie jeg har savna og lett etter en halv evighet, finne igjen et blad jeg begynner å lese i. Når det er lest har jeg glemt hva jeg egentlig holdt på med…

Dette blir noen harde dager 😉 Jeg rekker ikke alt dette på en dag, jeg er heldig hvis jeg rekker det på en uke. Kommer sola tilbake er det hele kjørt 😉

Da blir jeg mer som dette her:

Sånn er det bare, ingenting er bare for en kroniker – men enda verre blir det hvis man legger til 50kg surr. Hvis man kan bruke kilo som eksempel for overnevnte kasus.

Jeg tenker at jeg begynner på badet, det burde være safe. Der finnes det ingen blader å lese i akkurat nå – men hmm, en del leppe og sminkegreier finnes det å kikke på. En parfyme jeg ikke har luktet på – på en stund, joda. Jeg får det til, er en selvutnevnt mester i å avlede meg selv når jeg kan, her inne også hvis jeg finner en helhet. Så apropos parfyme, de kommende dagers parfyme er ute på fruas Instagram nå.

Deler av min private parfymegarderobe og litt annet sånt snacks der ute, så vet du det. «From cowgirl to diva, and back again» 😉

Uansett, i dag har jeg lyst til å være produktiv, så langt det går med en værsyk kropp – det har jeg bestemt. Bestemte det allerede i går. Så ønsk meg lykke til, kryss alle armer og bein (stopp før det blir krøll) så lar jeg høre fra meg litt senere 😉

Facebook – Instagram – SnapChat = Jernbanefrua

#planer #husvask #ironi

10 kommentarer om “Mange planer..

  1. Ojsann…jeg ble kjempesliten av å lese den listen altså. Klarer du å få gjort alt det der i løpet av dagen? Det er en total umulighet for meg. Skal jeg lage en liste, så blir den omtrent like lang, og så klarer jeg kanskje å få de tingene gjort i løpet av en måned liksom 😉
    Her sitter jeg med feber nå, og skal snart ut et ærend. Så jeg får vel finne frem sminke og sparkel og pynte meg litt, sånn at jeg ser sånn noenlunde oppegående ut 🙂 Og feber, det er ganske vanlig i mitt sykdomsbilde. Jeg er innom feber flere enn 20 dager i måneden. Det er rart hva man blir vant til.
    Men du må ha en så god dag som du klarer…og jeg håper du får gjort alt på listen 🙂 Jeg skal heie på deg 😀

    Liker

  2. Eva: Ikke i det hele tatt, fornøyd om jeg er i mål til 17.mai, men er vel neppe det. Tar det viktigste først, og jobber meg videre ❤ Vi har det nok litt likt i det bildet. Men vi får det til på våre vis 😉 Ha en herlig dag. Takk for det – det trengs 😉 Hehe.

    Liker

Kommentarer er stengt.