Pakker sammen..

Kvelden er her igjen, og med den kom både skyer og vind. Spådd litt dårligere vær her utover kvelden og morgendagen – men det får bare stå sin prøve. Skal nok greie dårligere vær en dag også 😉

Dagen ellers har forholdt seg stille og rolig, mutter kom innom en tur tidlig i ettermiddag – så jeg fant visst ikke på noe «smart» av noe som helst slag i dag. Vi ble sittende å skravle noen timer – og jammen spiste vi ikke middag sammen også. Veldig koselig.

Bare for å prøve å «gni det inn» sendte jeg en snap av vårt valg av fastfood denne søndagen – bare for å få til svar at de nede på jobben hadde kommet opp med noe enda bedre. Så der fikk jeg jo den. Svarte han da, at da syns jeg han kunne komme hjem med is i kveld. Lite trolig, men men. Verdt forsøket.

Det ble virkelig en fin formiddag på oss her. Varmt og godt i solveggen. Gikk du glipp av morgenens innlegg kan du lese det her, om du vil =)

Jeg har fått lest en del sider i boka mi, og bare slappet av, før og etter besøket. Hmm. Akkurat nå føles det ikke ut som at jeg har gjort så mye annet den siste uka, og det kan vel faktisk også stemme når jeg tenker etter.

Her «må» ting skje, og det begynner med og på en gråværsmandag 😉 spiller ingen rolle så lenge den ikke er blå?! Hmm. Hvorfor oppsto det uttrykket?! Kan ikke en blå mandag henvises til himmelen?! Når jeg snur det dithen høres det jo innmari bra ut med en blåmandag. He he. Heller det enn grå?! Ja ja.

Har nok alltids en plan eller to for morgendagen, som i tur og orden får komme ut på bloggen. Alltid mange tanker i topplokket – jeg som mange andre har fått ladet batterier i sola i mange dager nå, så på tide å få ut litt kreativitet og energi. Gleder meg allerede. Dette skal bli en god uke. Det har jeg allerede bestemt 😉 Nemlig..

Håper du har hatt en god helg og en fin søndag. Lag deg en så fin kveld videre som mulig. Nå pakker vi sammen denne uka, og ser frem i mot en ny og bedre?! Ikke sant?

I morgen er en ny dag, en ny uke – er du klar?! Hehe.

12 kommentarer om “Pakker sammen..

Kommentarer er stengt.